Ulaznice su u prodaji
30

Nina Badrić će na Dan zaljubljenih nastupati u Domu mladih u Sarajevu

L. R.
Nina Badrić (Foto: Dodić Diamonds/PR)
Nina Badrić (Foto: Dodić Diamonds/PR)
Jedna od najpopularnijih pjevačica regije Nina Badrić održat će koncert u Sarajevu na Dan zaljubljenih, 14. februara 2024. godine s početkom u 20 sati.

Hrvatska pjevačica se pred svoje fanove u Sarajevu vraća nakon dvije godine.

"Znam da će ovaj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu", poručila je Nina Badrić uz najavu ovog velikog koncerta.

Nina je nedavno je objavila hit duet s Petrom Grašom - pjesmu "Nemoj", koja je naprosto pokorila top liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma. Koncert, koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori iz mostarske agencije Inter Connect nazvali su upravo po stihu iz ove prelijepe balade "U mene se zaljubi".

Nina je po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora, a uz aktualni duet u kojem je udružila vokal s Grašom, vlasnica je mnogobrojnih hitova: "Pamtim", "Rekao si", "Ja još uvijek imam istu želju", "Dani i godine", "Dat će nam Bog", "Dodiri od stakla", "Ako odeš ti", "Da se opet tebi vratim", "Takvi kao ti" i mnogih drugih fenomenalnih pjesama u kojima se svi često prepoznajemo.

Koncert Nine Badrić u Sarajevu (Foto: Dodić Diamonds/PR)
Koncert Nine Badrić u Sarajevu (Foto: Dodić Diamonds/PR)

Uz činjenicu da je jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih pjevačica i kantautorica širom regije i to već dugih 30 godina, Nina je ujedno i jedna od najtrofejnijih. Dobitnica je brojnih prestižnih muzičkih nagrada i teško da je ijedna muzička zvijezda našeg podneblja toliko puta osvajala nagrade za najbolju pjevačicu i hit godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i šire, kao Nina Badrić.

Nina će se u Sarajevu kao i uvijek do sada, publici predstaviti u punom muzičkom sjaju uz svoj vrhunski prateći bend, a bez sumnje, mnoge će Sarajlije sigurno poželjeti Dan zaljubljenih provesti upravo na njenom koncertu u Domu mladih.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl upravo su puštene u prodaju na ticketing platformi Entrio.ba. Za nekoliko dana moći će se kupiti i na fizičkim prodajnim mjestima u Sarajevu – na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.