Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Pivo piju nane pivo piju nane, raja sarajlije..\"
Predviđam vrlo malo posjetilaca. Učesnici i nisu toliko loš odabir, koliko je idiotska ideja za plaćanje ulaznica, uopće.
Poštovani forumaši , puno hvala na podršci za \" PRVI SARAJEVO BEER FESTIVAL \" . Posebno se zahvaljujem stanarima oko Metalca ( između ostakog i mom prijatelju koji je morao da \"izmjesti\" svoju malu bebu ) , na strpljenju . Svjestan sam da je teško svima svima ugoditi , ali et\', potrudili smo se ... ;) .... Veliki pozdrav i nadam se da se vidimo i iduće godine u Metalcu ili nekom drugom prostoru . P.S. Čuvajte zdravlje i svoj mentalni sklop od Ceca , Miki , Viki Seki ....... i Nazifa Gljive ... :))) POZZZZZZZZZZZZ
pochko nek te ne uzbudjuju previse komentari ovih lokalnih pljuvaca... \'ja\' i John Smith su sve rekli da se ne ponavljam.... veliki pozdrav
Uh samo da završim u 16,00 sa poslom i drito tamo laganini :-)). I fakat ne vozite ako pijete.Pa zar nije ljepše rahat cugati pivo i ne razmišljati hoćeš li se negdje zabiti,i ostaviti koju markicu za taxi.
@pochko Ne kontam šta se pravdaš levatima kojima je vrhunac dana uzet od staraca petaka i popit kafu pa se vratit na cjelodnevno masturbiranje po netu. Svaka ti čast što si ovo organizirao a ja sad odoh lagano tamo, zadat po pivama i uživat s normalnom ekipom, slušat dobru muziku i čut koju pametnu. Živio ti meni, a drugovima kojima se ne sviđa poručujem da ih nitko ne tjera da dođu. Izbor je jako važna stvar.
Bravo Pocko,svaka cast.Napokon malo zabave za urbanu raju. Jarane mozda ovima smeta sto neces dovesti Cicu,Micu,Seku,Daru i ostalu papanijadu. Kome smeta i kome se ne svida bujrum u kafancure,nazalost ima ih mnogo.
PTSP definitivno:) ja bih zelio da ostanem anoniman bojeci se za svoju sigurnost. Gdje nadju ove nekulturne:)
\" neko \" ...... o mom \" skakanju po brdima\" slobodno pričaj . Ja sam na svoje 3 ratne godine preponosan , a onaj ko mi to negira , definitivno treba da me pogleda u lice pa priča o tome . Pa bujrum \" ratni druže \" ...!!!
CRKNITE DUŠMANI ... !!!!!! IMA DA SLUŠATE 2 DANA ONO ŠTO VAM JE SPREMIO PAPAK SA LIVADE . I MAJMUNE ILI MAJMUNICE , RIJEČ \" MARŠ \" KOJU SI TI NAVEO ILI NAVELA JE VOKABULAR PRIMITIVCA ILI PRIMITIVKE . Spolovilo je za tebe preblaga riječ , jer si isfrustrirani majmun koji ne vidi dalje od svog nosa . ..!!!!! I JOŠ JEDNOM C R K N I T E D U Š M A N I !!!!! P.S . I JESAM MAMLAZE , JA SAM TE OSLOBODIO I OVAKVI KAO JA ,BJEDNIČE NEZAHVALNI . Ako hoćeš da \" razgovaramo \" na ovu temu ili bilo koju drugu , potraži me u Metalcu :To što sam ja zaposlio uglavnom demobilisanih boraca i povukao ih sa ulice da bi momci nešto zaradili , to niko ne vidi , bjednici !!! Ja se još vama pravdam... MA MRŠŠŠŠ ŠUFTOVI !!!
Stoko draga, cugajte u svojoj avliji, zahvalan CITIZEN
Gospodine ili gospođo \"ma ja\", on ne može da se vrati na livadu, tek je dosao sa nje. O tome govori njegov način ophođenja sa ljudima i nekulturno izražavanje. Toliko godina živi u Gradu, a još nije usvojio gradski rječnik, selo nikada ne izađe iz takvih. A i o njegovom \"skakanju po brdima\" bi se moglo razgovarati....ali necemo o tome ovdje.
Ne mogu reći ni da mi se pretjerano sviđa Purivatrino testiranje mojih živaca ali bar čovjek promoviše BiH, umjetnost dok beerfest promoviše alkoholizam i uzima dobre pare na račun zabludjele omladine. Oslobodioče Sarajeva nisam te prepoznao. Sve i da si ga sam oslobodio to ti ne daje za pravo da radiš šta ti padne na pamet. Idite brate na kakvu livadu da nikome ne smetate. Ugledajte se na koride na istom ste nivou otprilike.
Dragi organizatoru, Purivatra je za razliku od tebe veliki gospodin. Kad si cuo Miru da svojim neistomisljenicima poruci da ga \"zaboli spolovilo\" ili da im kaze MRŠ? Predlazem da slijedeci put organizujes Beer fest u istocnoj Bosni, pa da udovoljis papcima, kad vec nisi u stanju Sarajlijama. Pitaj se da li je do Sarajlija ili je do tebe?
Kad ti tempira Miro Purivatra 9 dana tempiraću ti i ja 2 dana , koji sam skako po brdima 3 godine , da bi ti mogao mirno spavati !! .. MRŠ !!!!
Fino. Meni cete doci pod prozor da urlate i povracate. Idite kod svojih roditelja pred vrata pa se opijajte koliko hocete i dokle hocete. Vi cete meni tempirati kad cu ja moci spavati u vlastitom domu. Marš!
Preslatki su mi komentari . Nije se rodio ko je Sarajlijama ugodio . Vi bi posrali da vam Tito mrtvi dođe . Za pohvale festivala veliko hvala , a za ove što ga poseravaju boli me spolovilo . Dakle , organizujte vi nešto bolje \" POSERATORI SVEGA \" !!!! P.S. Za ove fine pivopije samo NAPOMENA : fESTIVAL KREĆE OD 12h i traje do 24h , tako da ima 12h da se dobro olešite ( ko to voli naravno :) ) . Veliki pozdrav