Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo,nadam se da ce i ostale zemlje se ugledati na Novi Zeland Švedsku,Bjelorusiju
Nije to jado do toga što nabrojane države imaju nešto zajednički pa ih spominješ nego imaju mali broj zaraženih i stroge kontrole pri ulasku u zemlju pa mogu i rizikovati sa ovakvim stvarima
Novi Zeland je odmah u startu zaustavio pandemiju ,dok su balkanjerosi mislili da su to sve teorije zavjere! Nema nama povratka na staro ni do iduce godine! Vakcinisati se moramo ako mislimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahaha pišanje po nama
sad ce godina kako je pjevao
Lijepo za vidjeti. Novi Zeland rules...
Nista neobicno na ovoj strani. U Adelaideu se odrzava svake godine Fringe festival i traje mjesec dana. Bio je i ove godine, gosti iz cijelog svijeta. Nije svugdje tako strasno kao u Evropi.
Kod nas se uspostavlja novi svjetski poredak, a Novi Zeland je očigledno nebitan. Ne razumijem zašto se ovaj izgovor svjetske diktature još uvijek naziva pandemijom, mislio sam da smo već dovoljno zreli i podučeni iskustvom da to pravim imenom nazivamo.
Koncerti muzike su haram!
Kia Ora, takve scene su vec odavno ovdje i ragbi utakmice se igraju sa punim kapacitetom, zivot je na normali kao i prije, kad kazu 33 slucaja to zarazeni koji su dosli u NZ unazad par sedmica i prilikom 15dnevnog karantina i testiranja otkriven virus , ti zarazeni nalaze se u posebnim ustanovama gdje budu testirani vise puta, tek kad test pokaze negatvan onda moze napustiti tu ustanovu medju narodom nema da siri virus ima vec par mjeseci,
Eh ovo je primjer kada se lideri posvete prvo mentalnom zdravlju stanovništva. To kada je zdravo nema ništa drugo da fali. Čovjek koji je mentalno zdrav prvenstveno na pravi način vodi računa o sebi, a time i o drugima. I rezultati vidljivi. Svaka cast!
Koliko vidim, stvarno je.
PLANdemija mislite? Postedite raju supljih prica da jedan virus moze zaraziti cijelu planetu.
opet preskaces terapiju
Sve je to talasika dok ne zasvira zamalo-nagradjivani cetvrti najpopularniji folk duo Novog Zelanda, Flight of the Conchords.
Smiješno je, šta nam je nestvarno... :-)
Testovi proizvode koronu,samo prestati testirati i živjeti normalno.
acdc u argentini 300000. al svaka cas
Nina Badrić na aparatima
nema uvoza virusa..nema problema
A zena od sultana?