Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA
hajde bar da smo navijači pravog karaktera, nego ispade kao da navijamo za klub kojeg neko igra na playstationu??! .
Ja čekam jos Rafu da se prijavii ! :D
najbolje nek se i Sinan Sakic prijavi
meni ovo be z veze kad neko ko je vec nesto uspio ili pobjedio opet se takmici. neki dan na grandu vidim tipa oko 4-ak godina. sjecam ga se kad je poceo PINK da emituje krajem 90-tih, ono samo nedeljom, covjek bio pjevac. nonstop na reklamama. pjesme mu se pustale. imao svoje kasete/ploce....onda nestao i sad se on sa svojih 40 god takmici medju ostalom protiv one djece sto im nema 13 godina. Kao prvo, bivsi pprofesionalci i pobjednici da se ne takmice. kao drugo, svako iznad 30 godina (haj mozda 32), nek ostaje kuci.
kako je krenulo sutra ce se pisati kako je Henda ocarao ziri....
DOBAR MOMAK
uhh pa šta je ovo .... sa svih strana neki xfaktori , žlijezde ovo ono ..... alo , dečki i cure spustite se na zemlju malo , većini vas članovi žirija lažu u oči i hvale vas iz čiste kurtoazije nema mjesta na estradi za toliko zvijezda , šta vam je
Ne kontam..zar nisu mogli uvesti zabranu tipovima poput njega i drugih koji su imali svojih 5 minuta slave i nisu je znali iskoristiti..Zar nije poenta dati nekom drugom shansu..?😕
gdje se ovaj gasi
X Farsa
JebAo ti neTko majku!
cuo sam da je izasao album od sase tina i kedze haha
Ovaj X faktor je jos jedna u nizu gluposti " velike produkcije". Krenuvši od žirija preko voditelja do takmicara. Nigdje ih nema kad se šou završi .
Sve propali talenti na ovom faktoru,zadnji voz im ovo haha
Zaboli nas ćundara.
Jel nastupala Mehida Daut? https://www.youtube.com/watch?v=SI9d6E12fag
OBN Music talents je bar bio bolji od ZMBT.