Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
17021 ❗️❗️❗️‼️‼️ bolje vam je zovite ovaj broj, nego da dajete pare Sasi Popovicu kokeg boli q za vas
Pa mozda za par godina i nas Nermin provoza X7, mozda da se tako razmislja?
Politicki i fasisticki komentari od vremenske prognoze, pa do tupavog takmicenja u pjevanju.... tuzan je to zivot da mrzis na svemu i zovis u proslosti za svaku sitnicu pozivas zombije slicne sebi da isto mrze... to je bespotrebni trosak kisika... izadji, prosetaj, vidi sunce, vidi gorivo 4 marke, kupi konja kakvog, narezi drva, posadi krompir .... odabij
Uopste ne slusam ovu vrstu muzike, ali posto je Tesnjak odlucih da pogledam. Momak je odlican za ovaj zanr, ide totalno uz njeg i njegov glas. Jos je mlad, vjerujem da ga ocekuje mnogo uspjeha u zivotu. Neka mu je sa srecom!
Vala da su mi rekli samo ti dodji i pjevaj, pobjeda je tvoja, ne bih sebi nikada dopustila da me jedna Ceca ocjenjuje.
samo tu i moze glupi bosnjo pobijedit
Od 2018 Zvezde Granda imaju veću gledanost u BiH nego u Srbiji.
Je#o sport, kulturu, EU, prosperitet, drmamo u Zvijezdama Granda
Pobjedi se u zube ne gleda😂🤣😂🤣😂🤣😂👍
Sve je ovo u skladu s SANU II memorandumom
Po ovome se da naslutiti da su Bosnjaci najveci nacionalisti a i patriote. Godinama pobjedjuju pjevaci iz BiH glasovima ljudi iz BiH...sinoc ja studio bio pun Bosne u pjesmama a Bosnjak mora bar u necemu pobijediti.
Pobjediila HIFA OIL! 😂
Da je pameti i poštenja u ovoj državi, ovaj šou bi se organizovao kod nas. Ali znamo kako je to bilo u ZMBT i voditeljem malinarom i onim žirijem. Kod nas ko iz određenih razloga od strane organizatora bude određen da pobijedi, taj mora pobijediti, pa makar u pola nastupa odustao.
Cim vidis da neko gleda zvezde granda, prati zadrugu I ostala sl. sranja urazumi se malo toj osobi. Odma znas s Kim imas posla.
Meliha ko bonbona
Vracaj Tarabija, nije nas dobro izlljecio!
Meliha,Melca prava G.zvijezda ima sve