Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neno ti si divno stvorenje.Hvala ti sto nam Sarajevo cinis ljepsim.Takvi kao ti su dio ove carsije i kamo srece da je vise ljudi poput tebe ovaj grad bi ponovo odisao ljubavlju❤️❤️.
Ovo se moralo dozivjeti. Dosla sam iz Sarajeva sa svojim prijateljicama na koncert naseg bisera. Bravo Neno izuzetno me raduje tvoj usjeh.
Al frajer falsira na Baska tiiii..... Dalje sam stisnuo stop, ne mogu da slusam i vjerujem da je na većoj bini od one zmbt.
ko je ovaj? nikad cuo za njega.
Kako neko iz Rožaja može biti bosanskohercegovački pjevač?
a kao da je juce pjevo u asu u hotonju kod emse a sad fol hitove ima
Neno ti si genijalan pjevac. Ovo sto si veceras uradio u Zenici ne moze niko vise osim Merlin i Dubioza !!! Bravo po sto puta !!!
KO JE NENO? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Decko je iz Rozaja, klasicni Sandzo
da su bogdo svi ko Neno Muric ... čovjek je fin, kulturan, profesor historije
zar ima ovaj hitove?
Ima, tudje 😁
U petak ste svi dobrodošli u Zenicu, na koncert Dubioze, sprema se ekstra dernek :D
Pa nako malo popičkasti seljačić, u suštini bezveze. Za one nekadašnje kriterije gdje nije bilo 'Reality show-a' i sličnih 'zvijeda možeš biti ovo ono' ovaj ne bi otišao dalje od svoje garaže gdje je vježbao pjevanje, bez uvrede. A danas.... danas su svi pjevači hahahahaha
seljacic je jedan fini kulturni čovjek, inace profesor historije.
Pratim ga godinama. Ovaj covjek je primjer kako treba odgajati mlade ljude. Bori se sam kroz zovot. Odrastao bez roditelja.Postao magistar historije i upisao doktorski studij.Nikoga ne moljaka da mu da marku za kafu i pomaze na svakom koraku.
Lajk za trg dislajk za umjetnika
E cuj Neno Muric i hitovi... 😆
jeko neno muric?