Ekskluzivna najava
255

Neno Murić za vikend u Aquarius Vilsu, otkrili i kakva zabava očekuje posjetitelje za 8. mart

Aquarius Vils uvijek nudi sjajnu zabavu
Aquarius Vils uvijek nudi sjajnu zabavu
Protekla sedmica u Aquarius Vilsu obilježena je fantastičnim dernekom koji je priredio DJ Mahir Beathosue za dan zaljubljenih, ali i sportskom srijedom kada je publika mogla gledati najbolje evropske fudbalske klubove na zelenom terenu. Zabava se nastavlja i ove sedmice.

Super sedmica okončana je nastupom Adija sa svojim bendom u petak te benda Pandury u subotu. I ovaj put je ova sjajna ekipa potpomognuta sa DJ Mahirom Beatouseom koji je publiku zagrijao uvodnim warm-up nastupom, opravdala povjerenje mnogobrojne sarajevske publike.

Sedmica koja je pred nama u najpopularnijem sarajevskom klubu Aquarius Vilsu biti će obilježena nastupom Nene Murića u subotu 25. feburara.

Neno Murić
Neno Murić

"Neno Murić je i ovaj put dokazao da ga naša publika zaista voli te su skoro sve ulaznice rasprodate. Obzirom da je ostalo vrlo malo slobodnih mjesta podsjećamo našu publiku da se na vrijeme jave kako bi mogli uživati u ovom istinskom derneku", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Utorak 21. februar, ali i srijeda 22. su ponovo rezervisani za najbolje evropske klubove koji ulaze u završnicu evropske Liga Prvaka. Aquarius Vils je osigurao prijenos najzanimljivijih utakmica na velikim TV ekranima u super navijačkoj atmosferi.

Liga prvaka
Liga prvaka

Petak 24. februar se na live stage vraća bend Pandury. Dokazani majstori dobre zabave i još bolje atmosfere će i ovaj put napraviti super dernek sa svom prisutnom publikom. Sarajevska publika koje je željna dobrog provoda sigurni smo da neće pogriješiti ukoliko u petak posjete Aquarius Vils i isprate ovaj događaj.

Pandury
Pandury

Menadžment Aquarisu Vilsa nam je ovaj put dao i jednu ekskluzivnu informaciju i najavu:

"Koristimo ovu priliku da ekskluzivno najavimo fantastičan događaj koji smo spremili za 8. mart - Međunarodni dan žena! Velika zvijezda domaće i regionalne scene klupske muzičke scene i čovjek koji svoje nastupe "rasproda" u rekordnom roku Berin Buturović će gostovati u našem klubu! Pozivamo sve one koji žele da prisustvuju ovom fantastičnom događaju da na vrijeme rezervišu svoje ulaznice", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Berin Buturović
Berin Buturović

Ulaznice po cijeni od 40 KM za ovaj muzički spektakl možete preuzeti u klubu Aquarius Vils od nedjelje do četvrtka od 16:30 do 20:00 sati, a petkom i subotom od 16:30 do 19:00 sati. Kao i uvijek za posebne derneke u režiji Berina Buturovića vlada ogromno interesovanje pa su iz Aquarius Vilsa još jednom poručili da svoje ulaznice rezervišete na vrijeme.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19:00 sati ili putem web stranice https://www.aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila..

Raduju se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine