Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih sa Hayata koga tužilaštvo ne češlja
On je meni nekako antipatican skroz ne znam ko ga slusa.
Svako 😉
Znam ga uživo, čovjek je baš fin. Uvijek nađe vremena za svakoga. Ima stvarno lijepe pjesme, fino pjeva itd. Ali je bitno da Jale, Bube, Stojani i ostala raja imaju milijarde pregleda, a pjevaju tako zvani "šund". Ne znaju ni oni šta nagovore u pjesmi. A ovakvi pjevači nažalost imaju po 500 hiljada pregleda na pjesmama...
al na kicmu hahahah
Uvijek cu stati iza dobrih ljudi!Ne krijem da ga volim i izuzetno postujem.Neno je donirao mom muzu dio novca za lijecenje.To se ne zaboravlja.Covjek stipendira djecu i njihovo skolovanje u BIH.Covjek voli ovaj grad i nasu zemlju.HVALA ti na velikoj dusi do nebaNAJBOLJI COVJECE KOJEG SAM UPOZNALA.Tvoja Sena.
Yebo li te ćaća dosadni
haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne obaziri se na smradove koji nemaju svojih zivota ! Neno je za Bosnu uradio vise nego svi vi lezihljebovici koji se krijete iza tastatura. Samo naprijed. Primjer si za humanost, dobrotu i vrjednoću.
g4ob te yebo,imas li ijednog fana pa da ti neko drugi pise o tebi.mrs.cuj neno ccc neno🤮
a fakat je ovo on 😂... elme mi njegove.😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik je tocak
Nedzad Neno Murić je rodjen 1977. godine u Rozaju u Crnoj Gori.... kako moze da predstavlja BiH?
tako je lutko😉
ma babaraba stara je Nenci 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Druže ovaj ne *ebe živu silu,on po svom u uživa u tome šta radi bez obzira koliko ga pljuju,realno svaka čast na samopouzdanju.
Ovog zalizanog neko naložio da zna pjevat.
Prvo poslusaj par nastupa i pjesma pa komentarisi 😉
Zasluzeno. Cestitam!
Evo ga yebo sebe
https://www.klix.ba/profil/ribljakost https://www.klix.ba/profil/sarajka_kosevo Izvuci i ove smradu jedan glavati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će doć smrad s onim lažnim profilima ženskim da sam sebe hvali
Nije on takav 😉