Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema para za Eurosong 2014 a Bakiru godisnji odmor kosta kao dva Eurosonga
Nema veze hajde, idemo zato kod braće na Turkoviziju. :)
Bakir nije lopov ako nisi znao. Covjek sve posteno radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ma ye3eš eurosong, to je svakako njesra neviđeno
Em njesra em se vidi da je Bosna država :D
To je bar bilo nešto pozitivno da se čuje od nas,a sada ni to nemamo. :(
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
ma ne moraju se "muciti" prijenosom eurosonga, kad nisu mogli reprezentaciju BIH da direktno prenose nije mi nikakvo cudo sto tonu ste dublje i dublje. sreca pa svi koji zele gledati eurosong imaju RTS, HRT, i ostale programe -pazite sad ovo- naprednijih zemalja od nase, a nek smo otisli mi na "turkosong", dogodine abd mozemo poslati serifa konjevica tamo da digne sve na noge... ooooojhhaaaaaa
Deen će biti razočaran kad ovo čuje.
Hajd da i ima šta šaljete? Dino Merlin inekako. Nagledao sam se glupih pjesama Bosne na Eurosongu. Pošaljite Gogu Sekulić i gaćice malo na Eurosong. To se kod nas sluša zar ne? Folk. Pošalji sevdalinku, a ne uvijek glumiti Engleza. Zato moj konačni odgovor je Žuto, tj. boli me za Eurosong.
Justin Bieber odustaje od muzike, BIH ne ide na Eurosong- Oh happy daaaay! :D
vala je i eurosong sranje vise
DOBRO SU SE SJETILI DA NEBACAJU PARE NA TO SRNJAE OD NAMJESTALJKE.BOLJE DA NAHRANE GLADNE I ZEDNE S TIM PARAMA.
sad kako nema eurosonga, sigurno ce nahraniti.
nahranit ce oni gladne i zedne!!! al u svojim kucama!
TO JE NAJBOLJA ODLUKA U BIH U ZADNJIH 10 GODINA.
miju martinu barbaricu na eurosong...nek bude za BIH spremna :)
Lijepo mi krenuse suze na oci kad procitah ovu vijest :)
Jel' ti žao Kukriću?! Baš ti se neda. Nema ni iduće godine jahanja na Qurcu po Europi o trošku poreznih obveznika! :)
Žalosno je da neki tamo upravni odbor BHRT koji je sastavljen vjerovatno od Dodikovih ljudi odlučuje o učešću naše zemlje na svjetski važnim takmičenjima i događaju kao što je Eurovizija. Znači nema para a za mnoge druge gluposti ima. Ide se svim sredstvima da nas nigdje nema tj da nepostojimo. Sramota je velika jer ostatak političara koji su kao za našu BiH i puna su im usta ne reaguju ama baš ništa. Oni su toliko zauzeti sobom da ne bi sutra primjetili da sve nam zabrane i odlazak na svjetsko jednostavno nikakve reacije. Da li se iko bori za ovu zemlju. Nek se stide Bošnjači nazovi političari kad ima jedan kabadahija seljačni kapu kroji.
TO JE NATJECANJE VAZNO KOLIKO I UTRKA MAGARACA.
Ne treba troštiti novac na direktan prenos ako BiH ne učestvuje, koga zanima, snaći će se već, makar to nije problem.
Najbolje. Ionako Eurosong nema smisla. Svako glasa "za svoje".
Neka vala, ha bila BiH ili ne bila, neka skandinavska zemlja ili zemlja bivšeg SSSR pobjeđuje, počeću da gledam to njesra kad jednom pobjedi pjesma a ne geografska pozicija države..
pa i da imamo pare šta ćemo na ovoj grand paradi gdje ne pobjeđuje najbolja pjesma već što imaš više susjeda to bolje+politički faktor