Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan Sajo... čovjek nema veze sa narodnjacima. Kao da porediš Džeja i Bono Voxa..
Gljiva lopov klošar ubica i sad gleda da šta učari seoska varalica mrš mrš
Tuspasimo se svi mi koji smo slusali kralja muzike...
esad nazife nemojga precerivat "Bio je najbolji u historiji narodne muzike", rekao je Gljiva" jest alukurcu, mozda utoj seljoberskoj narodnoj ili tzv turbofolku. pocenjujesh safeta, himzu, zaima, zehru, nadu.
svaka cast shabanu naravno
RIP šabane A sad kao on je od Boga dar i Bog ga sebi uzeo ,a druge koji umru ko uzme sebi ,samo poznate Jel uzima a ostali šta
Ovo je dokaz da neke stvari nisu bitne. Ovo je motivacija i opomena. Npr da odustanemo od nekih stvari a prihvatimo se važnijih. Dobra djela, moral, opstanak, zdravlje...a ne neku tamo trebu ganjat koja nas odbija godinama, koja će ionako postat ružna za koju godinu zbog starosti, a nema više ni šta da ponudi. Izgubila nevinost, izljubljena, istrošena, iskorištena, polovna...
Bravo Gljiva. Ma sta mislili drugi o tebi i ti si legenda i kralj. Ja sam ti radio knjigu " Tuga i sreća zlatnih kočija" prvo izdanje, i mogao sam puno bolje da te upoznam od drugih. Samo sreće i zdravlja ti želim, ato je samo ono malo sto u ovom momentu Šaban nije imao.
jasta. gljiva je zivucha legenda
evo i ove seoske varalice