Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu niplova kod nataše... mnogo je vrela bila sinoć..
vidim, ne voli ni grudnjake furat :D
Nato,prekrasna si
volim da smo prijatelji na fb
Ti uvijek nesto komentiras o glavama i facama drugih...Postavi sliku da vidimo tebe i tvoju lobanju! Ufurao se stari gad da je neki ljepotan i gradjanin, fuj!
koju posluku porati
odlican grudnjak SRPSKE pjevacice \"na koljenima\"
joj faca u publici...sve ljakan do ljakana...mrs papci iz sarajeva
uso bi u nju ko ekser u Isusa !!!
Ne mogu vjerovati da jos uvijek niste naucili razliku izmedju srpsko-srbijansko!!! Ona je srbijanska pjevačica, a ne srpska. A Nataša...FENOMENALNA JE!
opet srpske k.urvetine skacu po Sarajevu...NAKOTILA SE GENOCIDNA BOLESTINJA!
Na ovim slikama se vidi da je Sarajevo postalo sandzajevo..........zalosno :-(
Ima vala sisu , druga joj i ne treba..........
E j€bo ja natašu beklavac, kako Hanka pjeva.
Sarajevske seljacine
Ne znam samo ko je dao ovom novokomponovanom sranju od muzike da svira gdje su nekad, a i u skorije vrijeme svirali velikani ex yu muzicke scene.. Nadam se barem da ste skinuli one slike muzicara u domu mladih, jer mislim da su im se crvenila lica dok im je usima parala muzika ovog novokomponovanog shita... Ovo jednostavno nije mjesto za ovakvu muziku, eno vam papci barloti i bosna pa ko voli nek izvoli.. :)
Vidi ovog šabana na slici broj 11nek je on lafo \"la costa\" nabacio na sebe. A onaj krokodil vise lici na kanarinca a jos je i naopako okrenut. Butru covjek izveo na dogadjaj yebi ti to,mozda se i ogrebao uza snosaj