|

"Nasmijan i zdrav" je novi singl benda The Books of Knjige

"Nasmijan i zdrav" je novi singl benda The Books of Knjige
9
Klix.ba
24.11.2015. u 08:55
1
komentara
9

dijeljenja
Popularna cetinjska organizacija The Books of Knjige ima novi video singl "Nasmijan i zdrav".
Crnogorski Monti Pajton - kako ih često nazivaju, tj. Popaj, Gajo, Goran i Zonjo, pripremaju svoj prvi dugometražni igrani film, a u međuvremenu su odlučili osvježiti i svoju muzičku karijeru.

"Ljudi ih možda više identifikuju sa TV skečevima, neobičnim reklamama i radioemisijama nego sa muzikom koju stvaraju, ali i to je bitan segment njihovog rada još od albuma 'Moja domovina' iz 2000. godine. Poslije singla 'Svuda oko tebe' iz 2013. godine, kao logičan nastavak naslonila se i nova pjesma 'Nasmijan i zdrav'. Inače, oni redovno uzimaju magnezij kao dodatak ishrani jer je dobar protiv grčeva u mišićima, barem jednom mjesečno kontrolišu krv i urin da vide ima li bolesti u organizmu, i vrlo često rade kolonoskopiju jer im prija, a i korisna je", kazala je neimenovana sekretarica u vrhu organizacije The Books of Knjige.

Autor animiranog spota u kojem je junak prosječan Crnogorac, ali karakterno tipičan Balkanac je Petar Garić, kojem je ovo prvi muzički video, a pomenute pjesme se mogu naći na Deezer platformi pod etiketom beogradskog izdavača Lampshade Media.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...