Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina komentara na jedan ovako lijep kulturni dogadjaj su, kao sto se moglo i ocekivati, ODVRATNI. Kuzim da su ljudi bolesni i da im lijeka nema, ali glavno pitanje je DOKLE CE IH TAKVE KLIX TOLERISATI?!
Mene bi jos vise odusevio ovaj koncert, da Hrvatska ne radi protiv BIH. Ovako ostaje gorak okus i na lijepu muziku
@sarajevskeuskestaze2 rad sam znati kome se obracate kad kazete: 'jedino ste vi u pravu,svi vas proganjaju,mantra potpuno ista,sjašite više,naučite uživati u životu sa ljudima koji imaju drugačije mišljenje od vašeg' ?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Katolici Bošnjaci Grada Sarajeva
Zašto minusi? Pa tak je zapisano u katedrali Srca Isusovog u Sarajevo! https://hamdocamo.files.wordpress.com/2016/10/katolici-bosnjaci-grada-sarajeva.jpg
TeslaPuine, Vlahobugarče. 1700. https://hr.m.wikisource.org/wiki/Razgovor_ugodni/Pisma_najposlidnja_od_slavne_Bosne O tim tvojim glupostima su pisali i Slavoljub Bosnjak te Antun Knezevic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nijedna politika ...a isto tako niti jedan ili vise kretena koji koriste slobode pisanja na forumima " kreten " ne mogu pokvariti ova lijepa desavanja na prostorima nase nam lijepe B i H ..