Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek je bila prelijepa,zamišljao sam kao dijete da cu imati ovakvu djevojku, a samo kad se sjetim u ono vrijeme kad nije bilo interneta upratim na TV kad će njen spot pa pocnem šlamfati bel_giju unedogled,sad zvuči čudno al tad je to bilo užitak.
Zbog nje sam mišiće nabio na rukama šlajfajući hašima.
bez uvrede jado sem
Htjeli neki priznati ili ne Fudo je bio ispred svog vremena i bio je neshvaćen kod nas. Odličan glas je imao a uz to je bio i dobar plesač. Vidio čovjek da će mu negdje vani biti puno bolje. Njegovo opredijeljenje me ne zanima, gledam samo njegov umjetnički žanr.
Zatucan mentalitet. Bolje da je balkanac koji ce udarat zenu i dijete, psovat i cugat nego samo da je gay, jer zaboga to je smak svijeta.
A to gejeva samo u Americi ima? Hahah... svasta.
RodzerFeder- hahaahaha,samo ponekad kad žena ne da, e onda može i ta opcija
Kako je ovo lijepa zena...
Kad se uporedi komercijalna muzika 90tih i danas to je nebo i zemlja.
Dobra riba a nisam znao da je i ona bosanka. A sto se tice mjuze balkanski pop trash otprilike.
Kakva starkica swatkica
Kad je nas Deen furao ovaj fazon. Definitivno ispred svog vremena, sad bi bili u top 3.
Din se tad probio sa tom pjesmom
Bio je on probijen i prije toga vjerovatno
Da znas, I jutro donosi kraj Sam slusao Po 25 puta u kamionu , dok Sam Vozio robu u njemacku na radio programu se ukljucila vesna pisarevic sjecam se da Sam tad napravio udes u nesreci je sudjelovala Moja sadasnja supruga a spojilo Nas je to Sto smo oboje volili vesnine pjesme , Moja kcerka sad od 9 godina voli Maju Berovic I Bube neke I Nukije it'd......
Vesna je napisala i pjesmu "In the Disco" kojom nas je Deen predstavljao 2004. na Eurosongu hej kafano muko hej zivote moja tugo , koga smo mi slali da nas prestavlja
Dva puta 🤣
Jer nisi imao koga poslati. I opet je momak otisao 2x da ti predstavlja domovinu. Sta si ti za nju uradio, osim sto pises preseravajuce komentare na Klixu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)