Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ofucan. trebao se povuci dostojanstveno, na vakat u pretproslom stoljecu :D
KARINA SI BREGA
Kada im nestane para svi prave koncerte u BiH a fala Bogu ima i previse levata koji ce dati 20 KM da slusaju ovo kreketalo.
Nekad pjevač, sad samo kupi kajmak.
Frizura ista vec 40 godina. Kao i crvena jabuka, Zeri ostala frizura iz sredine osamdesetih, a plavom orkestru kapa iz 85. Pa ljudi moji, poznati ste, imate para, pratite malo trendove.
ovaj čovjek je isfuro.....imao je hitove...naravno prije...a sad od kad mu Brega piše pjesme svaki novi CD mu je sve odvratniji....pjesme nidje veze...
po meni su jace stihovic od sarana prijatelju stari on zasluzuje da odrzi koncert u tuzli i da tuca tuzlanke:D