Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mala Ilma uopšte ne treba više da se takmiči i nešto dokazuje, trošenje vremena, nego joj trebaju odma uraditi album.
hahaha upravu si upotpunosti si.cura pjeva extra.znas kako kazu ; sjedi drvo na drvo da je veci panj
eii kad sam ja kao mali s ilmom igrao klisa i povlacio domine..dobra stara vremena...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba covjek biti posten....zaista svi koji su ostali su bolji od njega, ali mlad je on...ima za njega vremena :-)
Definitivno si upravu mali je najgori medju njima. Emina je najbolja logicno :D
Emir22@ pa dobro ''najgori'' je gruba rijec, ali recimo da nije bio dovoljno dobar da nastavi takmicenje....ipak on ima samo 14 god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Ovaj X factor je postao gori od ZMBT i Eurosonga zajedno -.-
ne znam kako al fini komadi vazda s pederima ocam
E nek' je mali ispao. Meni je antipatičan još od audicije i trenutka kada mu je žiri rekao da otpjeva neku sevdalinku, a on rekao da ne voli to. Ne možeš doći iz Bosne na regionalno takmičenje i izjaviti da ne voliš sevdalinku!
Emina i Tamara - Pičke i po
uzmi palomu
*** im beograd i njihovi souovi familiju ko god ode odavde
Ispade City, jbg
Napokon. Džaba je i dosad zauzimao slot.
gledao sam barcelonu ali ono realno, ali bas bas realno mislim da je emina opet bila najbolja :)
tebe sam cekala :P
Harisee molim te vratii too , nemoj da ga vadiš više Harisseeer vratii to
pa ovaj shou je cak gluplji i od zvjezda ti mozes bit
Eto, još i Ilmu pošaljite sa njim, pa da gledamo X factor a ne mali šlager :)
pičkice od frajera sa djevojkama gledaju eto ko gleda,papčići