"Telephone" bez premca
0
Najseksi pop video spotovi svih vremena
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavno nije bilo veceg smeca spot je ko da je neko povratio,pa polizo pa opet povratio
nemate vi pojma....rammstein - pussy (uncensored) je \"prljaviji\" od svih ovih zajdno
\"Telephone\"?! koje sranje i trošenje silnog novca. E\' baš je Gaga sexi, k\'o Madeline Olbrich. glasam za \"Zulejhu\"!
Glasam za 6. prijedlog!
Spot u kojem je Lady Gaga najseksi spot? Hahahah, koji vic. Koliko god da se puta skine gola dzaba - meni je apsolutno aseksualna.
Foke ne mogu nakenjati koliko ima u ovom \"textu\".
\'\'A sta je sa \"Smack My Bitch Up - Prodigy\" , sjecam se da su ga , kad je bio aktuelanpustali na MTV tek posle 00 :) \'\' Ma taj spot ne moze nikako u ovu kategoriju, jer aludira pod broj jedan na drogu i drugo, meni ondje nema nista seksi.. jer prikazuje svoj zivot kad je nadrogiran...:D i one scene golotinje nisu nimalo privlacne, bar meni... mislim da ce se i ostali sloziti s tim... p.s. i dalje se treba prikazivati poslije 00:00... pozzz
ja sam dipl.modni guru, a ti se ne znas oblaciti.stil ti je katastrofa :) ja sam emerik gudelj, ti ces meni govoriti sta je proslost, sta sadasnjost ccc
@ma ja Rammstein nije pop. @e.gudelj Šta, ti ne računaš prošlu sedmicu u \"sva vremena\"?
seksi? pa ovaj spot je najveće sranje koje sam ikada vidio!
a gdje je Burhan Saban - Moja Zulejha?? aaaa??
A sta je sa \"Smack My Bitch Up - Prodigy\" , sjecam se da su ga , kad je bio aktuelanpustali na MTV tek posle 00 :)
ado gegaj-okreni moj broj,esad plavi-seherzada ???sta je s njima?
Sabrina boys boys boys...
lady Gago:) samo smece sa zapada:) mada ni istok nije toliko cist: