Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite mrtvog covjeka na miru jadovi kapitalisticki!!!
Šta ima veze što objavljuju što je čovjek snimio? Ima snimljenog marerijala more i što da ne čuju ljudi? Da sam ja mrtav, volio bih da moja porodica ima koristi od mog rada.
Najmanje bi koristi porodica imala da se ništa ne objavljuje. Dosta više holivudske patetike i tjeranja univerzumske pravde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tose vise pjesama objavio poslije smrti nego prije
o Bože me oprosti....nije ni rekao da Toše nije znao pjevati.......koji negativac
Očekujem da Ipče Ahmedovski izda novi singl
Sve se nekako nadam da je brat Toše živ, pustio bradu, stavio dredove i izležava se na plažama Jamajke ... I s vremena na vrijeme snimi koju pjesmu :D
Pitali cigu. -Cigo koji ti je najdrazi pjevac u zemlji? -Tose Proeski
ko kaze da mrtva usta ne govore?
crni humor.. pjesma se zove " iz groba" ccccccc .. hoce ljudi da zaraduju na mrtvima.. Nista novo..
Samo pare, pare...
Čuj, snimila Silvija GLAVIĆ?
Ono što je Toše mogao svojim glasom danas 4 vokala ne mogu pokriti, na balkanu pogotovo. Od tenorskih opera, pa rokerskih stvari Billy Idola i Tom Jonesa pa do nrodnih kao zajdi zajdi i sve jako uspješno, a o ličnosti sve najpozitivnije. Veliki sam poštovaoc lika i djela.
Gledaj ovih stručnjaka, mašu glavnom ko ovce na ispaši. Kao oni nešto znaju
Ovaj kako je umro svako malo izda ha singl ha album, dobar je Tose bio al pustite covjeka vise na miru. PS Slusam sve zivo i Toseta :)
prosječan pjevač realno da nije poginuo nebi se znalo za njega
Bože sačuvaj, pustite čovjeka da na miru počiva, shvatam pohlepu za parama, al pustite ga više...
Jos ce i koncert organizovat.
Welcome back!