Pussycat Dolls u akciji (video)
0
Naga Nicole Scherzinger mami uzdahe muškaraca
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIM DA BI BILO DOBRO DA POSTOJI JOS BEND PCD JELI TO JE NAJBOLJI BEND ZENSKI NA SVETU.TREBALO BI DA SVI U BENDU BUDU JEDNAKO VAZNI .ONE SU MNOGO DOBRIH PIJESAMA NAPRAVILE . MNOGO PUTA SU NJIHOVE PIJESME BILE BROJ JEDAN .KAO DONTCHA. TU PIJESMU ZNA CIO SVIJET TO JE JEDNA OD NEJPOZNATIJIH I POPULARNIJIH PIJESAMA NA SVIJETU. NJU SVE MOJE DRUGARICE ZNAJU.PCD BEND JE IDOL SVIM ZENSKIM BENDOVIMANA SVIJETU.
Najbolje ste!!!!!!!!!!!!!
Jao, jao, jao. 1.Nije da ih nešt volim, ali unakazili su ovu pjesmu. Puno bolje zvuči u originalu. Hajd, početak ono, malo prelaganiji, al hajd, ali kad dođe do refrena.... The f*ck dude, the f*ck o.O???? 2.To da se one ostale kokoške malo pojavljuju, vala i nije da se slažem, čak bih mogla reći da se pojavljuju više nego u pola drugih spotova. I opet sve isto, ona jedna maše sisama, ona druga guzicom, ona crnkinja se trudi ponašati ko crnkinja iz spotova 50 centa pa maše čim stigne, a ona plavuša svaki put demonstrira koliko može dići noge. Ok, ok, shvatili smo. Prekini više. 3.Spot je katastrofa. Dođe mi u nekoliko navrata da ga ugasim, ali me sačuvala misao \'hajde bona, bolje sad pa odmah sve pogledati, nego se kasnije vraćati na to i gledati svu ovu grozotu\'. 4.I da ne bude da samo pljujem, eto onako iskreno, ja bih sve dala za kosu, kožu, ten, zube i noge od Nicole. Dobro, ne baš sve. One meni najdraže stvari ne dam
koji je ono mobitel na slici ???
@ Stevo portugalke su !!! Predivna je Nicole, i druge su slatke !
Eki ne valja... Garant su ovi komentari zenski. AStevan je svakako pedercina :D :D
A glupe pjesme... A sto se njenog glasa tice, nekako je iritirajuci.
Koje su nacionalnosti?
ma NULA bodova, nigdje snicle, same kosti