Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Ede, nema Hamze, nema Crnog, a ni DJ Soul nije tu koliko vidim. Skoro sve što je Frenkie snimio bez prve dvojice je tanko... Za ljubitelje pravog repa Mostar Summer Fest će biti ekstaza.
A šta Marčelo nije reper nego muzičar ?
Ovdje zaista ljudi uzimaju Bubu i Jalu kao primjer dobrog repa. Procitas ovu recenicu nekoliko puta i shvatis da ne moras pobjec u Njemacku. Moze i Albanija, samo da ne dises isti zrak s ovim debilima.
albanija je zapad za nas
@SavjetnikHuso Upravu si vala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svi dobri bosanski reperi su prestali sa repanjem. a ova 5orica su ostaci njihovog uticaja
Tako nemamo FMjam posusto, Frenki nije priblizan onom starom al barem se jos dezi
frenki losij 20 puta. a kontra nema stila. jbg ne vidi takve stvari svako
buba i jala se probili, ovi stoje u mjestu 20 godina, jebiga mora malo meni malo tebi, ne moze sve meni
probili se ko što se nives celzijus probila na sajmu knjiga i prodala više nego Andrić
@Hipoteza rep nije umjetnicka forma kao knjizevnost, tako da je to poredjenje katastrofalno
ocel bit curtis fifysen jackson?
Frankie najjaci.
Davno sam rep sluso dok su Balkanom vladali hrvatski velikani Tram, Nele, Stole, El Bahati, danas su Dalmosi bolji, imaju solidnih repera, FMjam mi je bio dobar prije deset godina, onda su poceli opadati pa sam i batalio rep, ne znam kakvo je stanje danas, kod Srba cijenim samo Prti, Marcela i Bed kopi, ostalo je smijurija, a sto se tice Frenkia i Kontre svaka cast sto se jos drze, Cane, Gagara, Sajfer i ostali su dosta ispod.
Naravno balavurdija pali minuse, eto nek me neko demantuje i navede bolje repere mame vam zaredam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)