{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Jelen Demofest se prijavilo čak 457 bendova

F
17.4.2014. u 12:23
0
1
Na Jelen Demofest se prijavilo čak 457 bendova
0
Na Jelen Demofest se prijavilo čak 457 bendova
Za ovogodišnji Jelen Demofest prijavilo se 457 bendova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Crne Gore. Stigla je čak i jedna prijava iz Mađarske.
Najviše prijava stiglo je iz Srbije, Hrvatske i BiH, što dokazuje da ove zemlje imaju najrazvijeniju demo scenu. Iz Slovenije je stiglo 14 prijava, Crne Gore 7, a iz Makedonije 4.

"Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da broj prijava iz godine u godinu raste, jer je to dokaz da interesovanje za festival ne prestaje. Nedavno smo uz jedno prijavu dobili mail u kojem su članovi benda istakli da je svakom demo bendu u regionu najvažnija stvar «upasti» na Demofest. Zato mi postojimo", istakla je gđa Brana Janković, direktor festivala.

Šestočlani žiri će do 15.06. preslušavati 914 pristiglih numera i ocjenjivati ih, a nakon toga ćemo, na osnovu pristiglih glasova, odrediti kojih 30 bendova će nastupiti na Jelen Demofestu od 17. do 19. jula na još uvijek nepoznatoj lokaciji u Banjoj Luci.

Rezultati konkursa i imena članova žirija će biti objavljeni 15.06. na zvaničnoj stranici festivala www.demofest.org. U saradnji sa Jelen pivom pokrenuto je glasanje na oficijelnoj stranici festivala u okviru kojeg publika ima priliku da glasa za dosadašnje pobjednike festivala iz proteklih 6 godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: