Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svaka ozbiljna stranka ima svoju uvodnu pjesmu.. neznam sta je cudno.. Barem ne svojataju tudje pjesme kao da su njihove.. Napravili sebi muziku i tekst.. i svaka cast na tome.. SDA je najozbiljnija stranka i zato ce da pobijedi i ove izbore.. mogu i drugi malo da prepisuju i uce kako se vodi kampanja..
Epic song!
Naojozbiljinija pljackaska banda sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa dobro... Svasta su pokusali, dosla na red pjesma.
100.000 radnih mjesta... u Minhenu i Stutgartu
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek daje NADU, priča o budućnosti, ne vraća se u prošlost, ne priča o sukobima, priča o dogovorima. MIRSAD HADŽIKADIĆ za Predsjednika BiH! https://mirsadhadzikadic.ba Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriotu za Predsjednika - Hadžikadić Mirsada - čovjeka koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Bošnjaci moji (svake vjeroispovijesti, porijekla, boje i prezimena) hajmo zajedno napraviti Oktobarsku revoluciju! Hajmo poslati nacionalističke stranke i njihove huškače funkcionere na biro za zapošljavanje kao što su oni nas poslali. Došlo je vrijeme za NEZAVISNE, NEPOTKUPLJIVE I "NEPODOBNE". Ja ću dati doktoru Hadžikadiću glas i molim Allaha da pobijedi. #mislislisvojomglavom
Odsvirali ste vi sve svoje, ovo je pjesma za one koji odoše iz domovine jer u njoj ste napravili dovoljno dobra da svi jedva čekaju da odu.
Нерадо признајем али не могу замислити дан а да бар једном не чујем ЕСДЕЕЕААА ДЕМОКРАТИЈАААА ЕСДЕЕЕАА ЉУДСКА ПРАВА СВААА !!!
ma loše je ovo
skup uhljeba... fuck SDA!
Bakir je imao par nastupa gdje sam mu zavidio kao politickoj figuri, kao nor, u bg-u gdje je četalju i pičkoliscu čoviću začepio zvalje. SDA nema alternativu...
I ja bi pjesme drzavi pisao da sam je pokrao toliko mnogo
kradeš Bogu dane pa nigdje tog džingla
Trebalo bi zakonom zabraniti da SDA uzima historijsku zastavu BiH pod kojom smo se borili od nastanka pa do danas , a ne da danas nas SDA rastura pod istom a "kao zarad iste". Čim neko nije u SDA proglasite ga izdajnikom Šćepinovac , čim nije u SDP ili SBB odmah je SDA turbo balija , treba dignuti ove što su na dnu , u pepelu , njih nema ko gurati i štititi kao ove jake stranke što nam daje više šanse da bi se ovi mali zapravo i borili za nas
Ej pa sve je ok. Evo hvala Bogu biće sve dobro. Ima SDA PJESMU ELHAMDULILA. Idu bolja vremena. Sad svi skupa možemo KUR*U SVIRAT
SDA DO POBJEDE ABD
coksa1 VI STE SVOJE OTPRDILI ZA 25 GODINA VLADVINE DOSTA JE VISE✋
fino je tekst i muziku platiti pokradenim narodnim parama