Muzička diva Josipa Lisac obilježila 40 godina rada

A
Anadolija
26.1.2013. u 17:03
20
8
Muzička diva Josipa Lisac obilježila 40 godina rada
20
Muzička diva Josipa Lisac obilježila 40 godina rada
Hrvatska muzička diva Josipa Lisac i vrsni muzičari u njenoj pratnji, priuštili su sinoć Dubrovčanima u Revelinu koncert za pamćenje, javlja dopisnik agencije Anadolija (AA).
U sklopu dvanaeste po redu ''Feste 2013. Dubrovnik'' održan je gala koncert posvećen 40. godišnjici objavljivanja ''Dnevnika jedne ljubavi'', prvog albuma Josipe Lisac, a koji je daleke 1973. godine bio promoviran u tadašnjem hotelu Libertas u Dubrovniku.

''Uvijek je bilo lijepo biti u Dubrovniku, a samo sam vam htjela reći koliko je bilo trenutaka kada sam ovdje bila dirnuta, a da ne kažem kako sam u Dubrovniku prvi put vidjela more'', kazala je Josipa Lisac.

Josipa je bila izvrsno raspoložena, osjećala se baš dobro kao i uvijek u Dubrovniku.

U razgovoru za agenciju Anadolija (AA) otkrila je da je prvi put nastupila 1964. godine kao članica dječjegzbora i to na koncertu u Sponzi u službenom dijelu programa ''Dubrovačkih ljetnih igara''.Za Dubrovnik je, kako je kazala, vežu dirljivi i divni trenuci.

''Prekrasno je kada nosiš talent i imaš poruku koju prenosiš. Imaš ljude koje voliš i koji te vole. Što je to nego poštovanje? To je odgovornost prema sebi i prema vama koji to sve zapravo slušate. To je ta snaga koja tjera dalje i koja govori: "Još!", kazala je Lisac, objašnjavajući snagu iz koje crpi nevjerovatnu vitalnosti i nakon četiri decenije na sceni.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: