Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHVACENO🤗🤗🤗😀😀😀
Neke stvari ne treba dirat ne treba pokusavat pokvariti,Bolero pustite da nam ostane u sjecanju onako kako je bilo,manite se uzaludnih pokusaja
super grupa nekad bila, ali cim to sad basist vodi a nema stare garde i vokala to miriše na Valentino samo sa Zijom- taraba.
Romana bicarka
Jesu.
Samo kada se sjetim rock maratona u Zetri i Skenderiji.Grupe iz cijele Yuge su svirale koncerti su trajali po 8 sati.Onda prespava raja negdje u parku pa na vozove za BG i ZG, pa pravac na nastavu onako zguđvani i bez knjiga i sveski.Jao kakvo je to vrijeme bilo.
@kardelj71 zato ja i meni slicni zbog vaseg ne rada, moramo traziti koru hljeba negdje van Zetre, BG , i ZG-a ... zato sto ti i tebi slicni nista drugo nisu ni stekli osim koncerta i skole bez knjige i sveske, na zalost ali je tako!
Ukrali ste mojoj djeci Deda Mraza i svo ushicenje oko paraznika. Dosli da se slikamo, Deda Mrazu ispada brada i perika, namrgodjen. Voda umjesto leda. Kao slag na tortu, udjemo se zagrijati unutra - topije vani bilo. Ukratko, ruglo i horor.
Bilo neko drugo vrijeme...
Cesto mi se u glavi odvrti ono: "sta zvjeras tim plavim ocurdama..."