Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUCHA LUCHA ROCKS!!!!!
bio sam, super je i doci cu opet, svaka cast na organizaciji!
Kad pogledas sta jos ima za vrijeme sff-a ovo je sjajno.nemoj samo doma mladih i bajage po 100 put i kultur shoka i slicnih sranja
100% da izdaju. Znamo mi, komšije...
Izdajete li racune za vase usluge??
Zanimljivo je to kako svi pokusavaju svima da uredjuju zivote. Sta da rade, kakve droge da uzimaju ili ne uzimaju, koga da je** i kako, sta da slusaju, kako da se zabavljaju, kojem bogu da se mole, sta je cestito i sta nije, kojoj politickoj struji da streme, da budu uz svoj tor i da ne sumnjaju u tradicionalne vrijednosti. Zasto ne shvatite, da ce uvijek postojati individue kojima je alternativan nacin zivota i nije alternativan nego njihov nacin zivota koji ih ispunjava na svim poljima :)
a sta ako su zaposleni narkomani ? :D
drogoši moj komšija, drogoši !
Sve nezaposleni narkomani :P