|

MSF 2017: Edo Maajka i Jorgovani stižu u Mostar

MSF 2017: Edo Maajka i Jorgovani stižu u Mostar
0
Klix.ba
13.3.2017. u 08:22
23
komentara
0

dijeljenja
MSF 2017: Edo Maajka i Jorgovani stižu u Mostar
Nakon što su nam otkrili da će ove godine na pozornici Festa nastupati Massimo i Futavci, organizatori danas otkrivaju još dva imena koja će oduševiti ljubitelje domaće rap scene, kao i ljubitelje Turbo Punk Folk Wellnessa, glazbenog smjera kakvim se okarakterizirao bend Brkovi.
Kako otkrivaju, posjetitelji će uživati u nastupu Ede Maajke koji je prvi put na ovom festivalu nastupio 2014-te godine kada je njegov nastup publika ocijenila kao jedan od najboljih. Edo će zasigurno taj uspjeh ponoviti i ove godine, a sigurni smo da ga publika željno iščekuje obzirom na posebnu, pozitivnu vibru kakvu od početka njegove karijere njeguju Edo Maajka i Mostar.

Svake godine mjesecima komuniciramo s raznim izvođačima jer se trudimo kreirati line-up koji će zadovoljiti ukuse ljubitelja svih kvalitetnih žanrova muzike i time kreirati jedinstvenu atmosferu na Festu," jednom su prilikom izjavili organizatori, stoga ne čudi da je ove godine dio line-upa i bend Jorgovani o kojem se mnogo priča na glazbenoj sceni regije. Naime, oni će sebe svrstati u glazbeni žanr naziva 'boemski punk' dok ih javnost najviše uspoređuje s bendom Brkovi s čijim su pjevačem Shamsom snimili i svoju najpopularniju pjesmu. Već na prvo slušanje njihovog albuma jasno je da su njihovi nastupi energični i nipošto jednolični, a u Mostaru ćemo ih po prvi puta dočekati upravo na pozornici Mostar Summer Festa!

Ljubitelji muzike željno iščekuju nova imena koja stižu na Fest, a do tada sve novosti pratite na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com, te na njihovoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...