Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Merlin je otvorio drugu polufinalnu noć u Dusseldorfu, a publika je tokom te tri minute skoro neprestano aplaudirala.\" Ma kakve tri minute, eno ih jos u areni u Dizeldorfu i jos uvijek pljescu...sve do subote!
majo, i tebe bi podero ko avaz
ne mogu primitivizma prije par dana sigurno dovodimo eurosong u BiH, danas ocekujemo dobar plasman, sutra ce biti pa nisu nam komsije dale glasove i ne mozemo protiv jakog istocnog fronta....nasi mediji samo znaju dizat previse prasine nista vise euforiju dignu i kad se svi razocaraju krivi su oni koji su nastupali a ustvari ovakvi mediji ssu krivi sto oni stvaraju euforiju na kraju se izvuku....sram da vas bude a Dini Merlinu i ekipi osim Maje Cengic i Dejana Kukrica zelim sve najbolje
Nesto razmisljam o ovom Eurosongu i ulaganje para u to. Zar nije bolje da se te iste pare ulazu u sport. Draze bi mi bilo da gledam BiH u ucestovanju u naprimjer EP u atletici i milion ostalih sportova. Muzike ima i bez Eurosonga i tog cirkusa. Ali kako hocete, Sretno Dino veceras!
Kukricu, oplodi me!!
Sretno Dino večeras .
A da Bosna pobjedi gdje ce se se odrzavati Eurosong 2012 u BiH? Jel u Zetri? Kolliko moze stati u Zetru?
a Dejana Kukrica nece niko da pukne?svasta.....
tvoja mama je*e se se nama, djubre norvesko
SVAKI GLAS JE POBJEDA...! Sretno...! Bosno volim te...!
@ LOVE Samo nek Dino i Bosna veceras pobijede...ostalo ce biti lako...........Sarajevo je vec imalo Olimpijske igre.....lako je za Eurosong...:)))
necu da budem paksu ali : ne pise se \"Lowe\" nego \"Love\" al hajd\' niko se buni,kako god trebamo poceti skupljati donacije za organizovanje Evrovizije u Sarajevu 2012. jedino ako nas ne sj#bE Dodik sa referendumom \"Da li ste protiv odrzavanja Eurosonga u nametnutoj pobjedi Dine Merlina\"
saltam ove evrovizijske pjesme na yt-u i nadjoh ovu...:( http://www.youtube.com/watch?v=yCDM_WegJVw
Samo da Vas obavjestim da Merlin odlicno kotira na Villiam Hill kladionici.Fenomenalno drugo mjesto!
o izvini .e.ba.c nisam te odmah prepozno...ti si jedan od onih sto. ebu.ebu pa prmijene ruku.. a...ako ti se nesto h.andri de ti prvo pocisti sto ti je blize mamu,seku pa i tatu ako hoces....g.ovedo jedno b.olesno sta sam to ja napiso da te je tako pogodilo i zasmetalo...k.r.etenu jedan g.lupi samo sam iznio cinjenice...a kako vidim i to ti smeta jer ti se jedan od onih kojima je lakse 30 cm u b.ulju (mozda o tome i sanjas) nego 3mm u glavu....ispricavam se normalnim posjetiteljima ove stanice al nemodoh mu ostati duzan
je*em te ja, hahahahahahaahhahahahahaha, majmuneeeeeeeeeeeeeeeeee................................................. uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............. samo neebo je graniiiica............AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................................................FIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... BOB MARLEY................RIP ......... :)
vjeruj mi lutko da si nisi dobro trazila, ja maloprije gleao i bilo 5. mjesto