Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta znam, ove torbice su mu ko zvona na kravama :D
😂😂😂😂 Milka aus Schweiz
aj sto repa nego poceo zavijat jos, bez glasa, tekstovi tinejdzerski, vec c'uto i vidjeno, bezveze
samo hejt internet anonimusa... stvarna slika kuci mastrubatori za tastaturama. osjecate li se bolje kad popljujete ljude na clancima? ovi iz clanka nek furaju svoj fazon. ni ja ovo ne volim ali prijatelji, treba odvojit vrijeme napisat tekst (kakav god), skontat lovu za studio, snimit pjesmu, spot (vrhunski za nase uslove) i platit reklamni clanak na klixu. sve je to za postovanja. a vi trolajte do sabaha znalci
moze vam se nesvidzat ali bas toliki hejt je bezveze
sta je problem? kritike su sastavni dio te vrste posla, uostalom sta imas ti sa tim, brato ti? hejt ko hejt
"Srbenda"?:ppp
sburndndudnrhdudndu
Nikad čuo za njega. A živim u Mostaru.
puna podrska naprijed domace dobro su upali ovi pop smoke zvukovi na ovaj bit
Njesra brate. Trebate vi jos pure jest da se iole priblizite Tuzli i FMJAM raji
Frenki kontra indigo na aparatima
Sta su se svi uhvatili ovih velikih slova sto nista ne znace. Smisli normalno ime albuma pa se javi. Odron, truni u tvorza.
Odron, haj´ ti na pauzu opet.