Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj lik cija se pjesma moze cuti i na Old Traffordu, svaka cast nema sta...
Da,taj je...prije 2-3 godine pred oko 70k gledalaca prvi put pustena pred utakmicu..lik je bas talentovan
Extra ...bravo momcino ,svaka čast i na talentu i na *udima da javno postaviš klip ..a za sve oni koji momka počnu eventualno pljuvati i omalovažavati preporučujem da snime klip i postave ga pa da ih uporedimo :-))
Svaka čast.....
Loše.
Vise ovakvih. Ko pjeva, zlo ne misli.
Isti slučaj kao sa Šerbedžijom, slavenski akcenat sveprisutan.
I to bi kao trebalo biti loše?
I to bi kao trebalo biti loše?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahha legende...DR.DRE😂😂😂😂
Zakucao Dre-a, R. Kelly-ja i Johnny Cash-a
Svaka cast ovo je talenat
Bezveze.
Imitacija Dr Dre je vrh!
sad ocekujem nase dilbere da podju svasta da pisu ,a nisu u stanju bili u citavom zivotu svom postice nesto.pa makar i knjigu procitat to je taj nas mentalitet .a tebi pasa svaka cast mada meni ovo nista ne znaci ,a tebi sigurno da da.pa zato samo nastavi.
hahahaha :)
boba zdravkovic se nije najeo hljeba od ovoga...pa se ti sinaj(seen)uskoro skim hoces....imitacija je samo za kakvog sjela nista vise
More li imitacija Čovića.On svakako pjeva *urcu!
bravo
koji retard!
ustvari, nije los kao johnny cash :)) p.s. nisam pregledao cijeli clip :))