Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEKST o ljudima koji su ukrali tudji projekat, koji su ukrali mostarsku ideju, koji se bez imalo stida lazno predstavljaju na podrucju ex-YU........ ________________________________________ VREME 1121, 28. jun 2012. / MSR 22. VI 2012, Dom sindikata, Beograd Iako su Buena Vista Social Club (dalje: BVSC) i Mostar Sevdah Reunion (dalje: MSR) dovoljno puta pominjani zajedno, nije mi poznato da su razmatrani kao – makar posredne – žrtve komunizma/socijalizma: BVSC onog kubanskog koji sa sve drugom i komandantom Fidelom još odbija da umre, a MSR jugoslovenskog koji se raspao u (tuđim) mukama i krvi.
Prazno je zato što su počeli nastup u 1h a mnogi koji su došli u 22h su vračeni. Varalice samo pare da uzmu,nije halal para...
Kak\'e ste to...??? :)
Poluprazno je bilo radi preskupih ulaznica. Cijena od 20km na ovakvoj krizi je zaista previše... Pohlepan organizator je kriv.
Zar BHRT i Radio-televizija Bosne i Hercegovine nije jedno te isto??
hari mata hari ne moze trafiku napunit.
Koliko vidim bilo poluprazno - vecinom dosli mostarci na koncert heheh