Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavija k\'o \"sanitet\"
Sta ima ne prodaje se.. I nije mokra nego masna :P
kako mozes bez onogaa lole garavogaaaa op op :D
@@Ljeposava a ti si glup i nebitan tačka
Pa vala da je najbolji svih vremena, nije. Volim je slušati, ali joj je ovaj album razočarenje. A spot mi liči na one šare u windows media player-u....
za razliku od ostalih dernjava i spotova koji joj poprilicno ne pristaju....ovaj je nešto:)))good joob
Hop mala bosonoga kako mozes bez onoga!
ma ti si ped,er
Neka se skida, i treba. Ovo je žena, grudi, struk, kukovi, butine, listovi. Kada pleše ili hoda tlo \'puca\' pod nogama, a ne kao ove mršavice, i silikonske g*upače. A pored izgleda ima stvarno fantastičan glas, i danas je malo pjevača koji su na sceni zahvaljujući talentu.
i ova sve vulgarnija i vulgarnija... fuj kako je samo masna :D
cudo ne skace ko krava
idi se liječi d.e.b.i.l.č.i.n.o depresivna nestani u sivilu koje slušaš
Masna :S
ŽELIM BITI SHAKIRA!!! Čak je počela i zavijati i izvrtati glas, nebil bila kao ona, al džaba...isprano. Cijenim pjevače i pjevačice koji se ne moraju goli skinuti da bi znali da će njihova pjesma uspjeti.
ko nutella :)))))))))))
E jeste papci.. Ženska je moćna i glasom i stasom. Ima takav stil. Kao što su Emy, Michael Jeckson i drugi imali određeni stil. Beyonce pjeva odlično, a odlično i izgleda. To što se pokazuje kako dobro izgleda ne mjenja ništa na kvaliteti njenog pjevanja i kvaliteti izvedbe... Definitivno, ovo je jedan od najboljih spotova svih vremena... Pratite malo svijet i informacije, čitajte, gledajte, pa će te i vi možda ovo shvatiti.... Svaka čast Beyonce, a injenoj ekipi...