Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista J.E.B.E.M TI JA MATER ONAKO REALNO.
@DINGOSPO, E, moj junace,danas se zapadna civilizacija potpuno iscrpila u idejama po pitanju muzike i umjetnosti ,pa sadrzaje trazi tamo gdje jos nisu otkrivene[,za njih naravno]kulture necivilizovanih naroda-kao sto je npr.BiH. Kada ja u klubu,sa americkom muzikom,zapjevam iz Bosanskog grla onu nasu:-Kad se moja usta raskorace,sama pita iz tepsije skace-dobijem veci aplauz no da im je Pavaroti pjevao.
@ realista: i guca mi je veseljue u PM... seljakluk koji si ti parmak !!! idi njima pa se veseli skupa, kur.tone.
Jadni moji Bosancerosi! Za sve ono sto su se kroz istoriju mucili,kao nagradu danas su; POD PAZUHO ZGUCILI- JADNI MOJI I NEVESELI SIROTANI
nekom olimpijada, oskar, film festival, a nekom guca - sve po zasluzi
cuj guča buahahhahaha, eto vam je i jos vam doplatimo da ne gledamo i ne slusamo taj cobanluk
Blago ovoj srpskoj omladini u Srbiji.Oni se provode i uzivaju u pjesmama igrama i muzici od Novog Sada do Guce.A, ova nasa Bosnjacka omladina ne mogu ni u Makarsku na kupanje a da ih neko ne\'\' trkelja\" i prepada. Sto ti je zivot,a nekada smo uzivali zajedno na Ilidzanskom festivalu narodne muzike,Opatiji,Splitu,Beogradskom proljecu itd. -Trazili ste,gledajte[ ne gledajte].
INTERESANTNA JE ČINJENICA DA ZADNJE 3 GODINE EXIT SE ORGANIZUJE U PERIODU OBILJEŽAVANJA GENOCIDA U SREBRENICI. DOK S JEDNE STRANE DRINE LJUDI ŽALE, S DRUGE STRANE ORGANIZOVANO SE PJEVA 3-4 DANA. EVO I PODATAK: EXIT 09.......(10-13.Juli 2008) EXIT 10...... (09-12.Juli 2009) EXIT 11......(08-11.Juli 2010)
kakva je ovo vjest..koga je briga ..muslimani .... ne idu na exit...
Laksi? Covek razderao na neku armaturu celu podlakticu, krv shikljala na sve strane, iskrvario bi da tu nije bila neka engleskinja doktorka, a ekipa pomoci je dosla nakon 20 min. I da, bio je mortus.
sto je njemu dobro bilo!
opet?
Jel Ratko?
jesu li ga uhapsili?traze ga iz haga on se zajebava po exitu i nikom nista
a sta ces kad se nadrogiro inace EXIT festival je leglo narkomana