Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oto je je skroz ok svirka. Nije pjevač toliko tanak ... trebao je snimatelj to malo umočiti u reverb i zehricu u kompresor ... i ovako je ok ali bi bilo bolje sa reverbom ...
Kako odvratni komentari ljudi koji dane provode u krevetu tipkajuci po klixu i nista ne radeci, uhljupi jedni. Momcima svaka cast, jedan od rijetkih novijih bendova sa ovih prostora koji stvaraju svoje nesto a ne standardno klise covere exyu pjesama. Samo naprijed!!!
Dosta dobra svirka,,imate ideja,ali trebate pjevaca promjeniti. Ocito ste bend koji naglasak stavlja na pjevaca, sto je ok,ali bolje da malo unaprijedi bubanj nego da on ko nesto bude glavni pa pjeva. Bubnjar,,ako je vec najjaci na sake ili je njegova oprema,uvijek moze na snimku ili konceru pojacati bubanj da on bude glavni.ostacete mali ili se raspasti sa ovim pjevacem,bez obzira na trud.
Da nije ovo bedra misli na bitku na bedru :D
nisam ih vidio u dzamiji
Mogu svirati migrantima, eto publike i brace, poslao ih Bakir u Krainu da traze selamet.
Nigdje se Bedra ne spominje 😄
Sretno dečki u karijeri, nek samo nije turbo-džegeraška-narikačka-šatorska muzika ...
Nazvati bend po osmanskom sultanu. Jeste da je od mujica, ali previse je.