Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste bili VI dok je bilo najteže? Tifa je ostao u svom gradu. A mogao je otići.
bijo sam u sda
@shazhudin Pa ti nemaš pojma o opkoljenom sarajevu. Jesi uopšte bio u gradu u ratu? Čuj nije mogo, ne provaljuj se. Odaj počast ovom poštenjačini koji je još i snimao patriotske spotove znajući da ako uđu on je prvi. I to ne za metak ni no već nešto puno groznije.
Žao mi zbog tog orla ako je fakat istina da je istetovirao...ali da je pravi Sarajlija i Bosanac koji je ostao i bio tu kada je bilo najteže nema dileme...mislim iskreno da se samo razočarao u naše opšto stanje i generalno nepružanje prilike da bude ono sto jeste a to je zvjezda sa stažom i iskreni patriota.
Tifa the legend..........
Tifa the legend..........
Tifa, kralju.
Meša Selimović: “Bosna je teška, teretna zemlja i ovdje nije lako živjeti, ako je čovjek samo za santimetar viši od prosjeka. Meni je slučaj dao taj santimetar, i osudio me na ispaštanje.”
Gledao sam Tifu prije mjesec dana,moto skup i moram priznati da sam se pozitivno iznenadio. Gitara,bas i bubanj ali momci rokaju samo tako.Jeste da se predgrupa dvaput vraćala dok su ovog digli ispod šatora ali je bilo iznad svih mojih očekivanja. I na kraju završetak s rečenicom...Drago mi je da smo se upoznali...Niti sam ja toliko loš niti ste vi toliko dobri. A za papke koji su ga pretukli u više navrata u njegovom Sarajevu samo sažaljenje.Pozdrav.
što je istetoviranu kokardu sakrio
Necu halaliti kartu koju sam kupio a otpjevao je pola pjesme i nije mogao vise jer bi dopingovan kao stoka.
Tzv bosnjaci su najgora bagra i primitivci. Mislim oskljucivo na sarajlije. Svugdje dalje su nam kp braca
imas i pravo da mrzis Sarajlije, slomili ste zube nad Sarajevom uz sve zlocine koje ste pocinili metra niste prosli. Pracka je cudo dzukelo!
Neka su te tukli mladene, kad si glup..o kakvim se ljudima radi, potvrdilo je ubistvo srpskog svata u centru grada, pa onda nagradjivanje ubice od glavnog talibana, ni manje, ni vise, nego pistoljem...
3 x brutalno pretucen...a, on poznata faca...dobro je nele ispario od mehametlija...zamisli samo kako su druge, manje poznate, srbe tretirali u onih 120 logora po dzalalabadu, koji navodno nisu postojali...ne vjeruj poturici, ni kada darove nosi
so patetic.
Tifu gradska raja uglavnom gotivi, a ne vole ga ovi novorpidošli iz Sadndžaka i Istočne Bosne zato što je Srbin, a pri tome se ne pitaju šta je on sve uradio za Sarajevo.
@fudocar Kako je svijeta i vijeka gledalo se odakle je ko došao, jer to dosta govori o čovjeku i njegovom mentalitetu. Ja ne vrijeđam nikoga, ali činjenica je da su sandžaklije i istočnjaci svojim mentalitetom, nekulturom, i primitivizmom od jedne metropole kao što je Sarajevo napravili kasabu. Pored toga, iako im je Sarajevo dalo sve uveliko mrze sarajlije i sve što je istinski Sarajevsko.
@shazhudin Najbitnije je da se sarajlije mrze, ako su muslimani onda su Yugobalije, ako su srbi onda su četnici itd.. Nikada mi sarajlije nećemo zaboraviti na šta su ovi došljaci ličili kada su tek stigli u Sarajevo. Džaba im sad sva glumaža. Od sandžaklija i istočnjaka sve pobježe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NARKOMANCINA
ko te j.be smradu
Pisaj ga.On je svoj obraz i kat akter pokazao u BG velicajuci cetnike i agresore stoga on za mene vise ne postoji