|

Mlade djevojke iz Istočnog Sarajeva i Travnika snimile pjesmu "Bori se"

Mlade djevojke iz Istočnog Sarajeva i Travnika snimile pjesmu "Bori se"
324
Klix.ba
25.12.2015. u 14:37
10
komentara
324

dijeljenja
U sklopu svoje regionalne turneje sa vokalnim seminarom "Pjevajte sa Aleksandrom" kantautorica Aleksandra Kovač je imala priliku sarađivati sa mladim i talentiranim pjevačima pa je tako ovaj uspješni projekt završen snimanjem pjesme "Bori se" u izvedbi četiri mlade dame iz Istočnog Sarajeva i Travnika.
Marija Šimić, Tamara Malidžan, Maja Buha i Ana Jovančić snimile su svoj završni rad pod Aleksandrinim mentorstvom u muzičkom studiju Basics škole u Istočnom Sarajevu, a pjesma je javnosti predstavljena upravo u vrijeme praznika zbog iskrene i srdačne poruke koju nosi u sebi.

"Pjesma je pronašla svoje mjesto i u Novogodišnjem Basics Show-u programu kao najljepša i nesvakidašnja novogodišnja poruka svim ljudima širom svijeta - da u Novu godinu uđemo sretni i ponosni zbog svega što jesmo i što tek možemo biti", kazali su iz Basics škole.

Muziku za pjesmu je napisala Aleksandra Kovač, dok su tekst za pjesmu pored Aleksandre pisali i njezina sestra Anja Kovač te muzički producent Roman Goršek, a muzičku produkciju potpisuje RAprodukcija Beograd.

"Ovu pjesmu sam napisala u slavu različitosti - svi smo jedinstveni i posebni i svako od nas ima poseban talenat! Ljubav je ta koja nas veže i pruža vjetar u leđa da postignemo sve što želimo! Najvažnija poruka koju možemo da prenesemo mladima je da nikad ne sumnjaju u sebe i da se bore za svoje snove", rekla je Aleksandra Kovač.

Vizual za pjesmu je sniman u sklopu novogodišnjeg showa koji će gledatelji imati priliku premijerno pogledati 31. decembra u 19.35 sati na BHT1 gdje će mali i veliki učenici Basics škole u domove gledatelja donijeti čaroliju novogodišnje noći uz smijeh i neke od najvećih novogodišnjih hitova prepjevanih na naš jezik.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...