Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha. Pa samo se trebala prijavitiu Srbiji. Tamo bi prošli, a Hrvati je stopirali zbog melosa i teksta. Gdje ćeš tamo reći Balkan, komšija i neke riječi na turskom jeziku. Sigurno bolja pjesma od mnogih i scenski nastup je 100% bolji. Svača čast za ovu curu.
pjesma je baš balkanska, svega je udrobila, meni je super.
Previše tukne na srpki melos...iako ideja nije loša ovo nije moglo proći u Ustašiji...
prava kurajberka😅
Koliko Hrvati mrze harmoniku kao da je na ravnoj gori izmisljena,a ne u francuskoj. A hrvatsku "glazbu" necu ni da komentarisem, radije bi slusao kineske narodnjake.Toliko dosadno i ne slusljivo za poluditi.Cast izuzetcima,al 80% njihove glazbe je za smeće.
Evroviziva je bila nesto lijepo za pogledati…ta vremena su prošla
bez veze pjeva nazalno i nista se ne razumije
Vidi što i u Hrvatima ima hljeba, šteta što nije prošla
Riječ komšija (a ne susjed) ti je presudilo mila moja!
Kad bi se Hrvatska riješila "Balkan kompleksa" i sebi priznala stvari koje treba priznati, lakši bi im život bio. Istina oslobađa.
Sta je dora🤔🙄
Zasto je zabranjeno glasat iz inostranstva a glasa se za nesto sto je upravo iz inostranstva?
Šta će ona na "SATANiziji"? Cura pristojna i kulturna da nastupa na tim đavoljim festivalima. Koliko je samo Hrvata mrzi zato što svira harmoniku. Kao da je harmonika samo Srbijanski instrument. Društvo je postalo dno dna!
Isto shranje kao i ostale...
Nemaju ukusa kao ni mi. Uvijek salju neke debile da euroviziju. Mi da smi poslali dubiozu i jednom pobijedili bi. Tako i ovi hrvati da posalju ovu curu daleko bi stigli ali jok. Mora neki gej ici
Ne razumijem zasto u ponudjenim odgovorima nema - Ne-pjesma je smece, ne da se slusat, a glupe, vec vidjene forice izazivaju transfer blama.
Kako vi mediji namećete istočnjačku kulturu , daleko im kuća bila