Epicentar zabave
80

Mjesec januar u duhu vrhunskog muzičkog programa u Nomadu na Bjelašnici

Ovog januara, hotel Nomad na Bjelašnici bit će epicentar zabave pružajući gostima vrhunsku kombinaciju provoda, uživanja, izvrsne hrane i pića.

Okupite vašu ekipu i zaputite se ka stvaranju nezaboravnih trenutaka tokom cijelog mjeseca u Gastro Pubu hotela.

Muzički program u mjesecu januaru

Za prvu zabavu u Novoj 2024. godini bit će zaduženi Nešad & Dženo te DJ Medeni. Zabava se održava večeras sa početkom u 21 sat. Ukoliko se još niste odlučili gdje nastaviti novogodišnje slavlje od sinoć, u hotelu Nomad zagarantovan je sjajan provod.

Već 6. januara nastupit će Ammara sa početkom u 20 sati. Dan nakon toga rezervisan je za après ski party uz DJ Mahira Beathouse, u trajanju od 13 do 18 sati.

U subotu 13. januara za sjajnu amtosferu pobrinut će se Dino Džihić, dok vas u nedjelju 14. januara očekuje novi après ski party na kojem nastupa DJ Soul. Sara i Đuro će se pobrinuti za odličan provod u subotu 20. januara, a u nedjelju na posljednjem après ski partiju u januaru, uživajte uz DJ Soul-a.

Dino Džihić će zabavljati goste ponovo 25. januara, dok je posljednji nastup predviđen ovim muzičkim programom, rezervisan za 27. januar kada će nastupiti Benjamin Art.

Vrhunski užitak za gastronome

Hotel Nomad prepoznat je i po izuzetnoj gastronomiji. Tokom januara, predstavit će posebno kreirane menije sa pažljivo odabranim jelima. Oduševit će vas neodoljive poslastice, bilo da ste ljubitelj tradicionalne planinske kuhinje ili, pak, volite isprobavati nove okuse. Ukoliko ne uspijete doći na neki od muzičkih događaja, topla preporuka je da svratite u Gastro Pub na doručak, ručak ili večeru i uživate u okusima i divnom pogledu na Bjelašnicu.

Olimpijska planina Bjelašnica nudi mnoge zimske radosti, možete provesti dan u skijanju, sankanju ili šetnji snježnim stazama. Nakon toga, uputite se u hotel Nomad da doživite atmosferu čarobnog zimskog uzbuđenja. U slučaju da do sada niste imali priliku posjetiti hotel, predstavili smo vam sjajan povod da prvo slobodne vrijeme iskoristite za odmor i užitak na Bjelašnici jer svako voli prirodu u dobrom društvu.

Za više informacija o hotelu i dešavanjima pratite ih na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu, kao i web stranici.