Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
došao bi ali nemaš ništa pojesti poslije 22:00h :-(
Nije meni zao sto ste vi ograniceni nacionalisti! Zao mi je sto ce takvi kao vi sutra uciti i svoju djecu i buduce generacije da budu bas takvi! Sramota.
trebali su I gocu zvati kad je vec u sarajevu pa ja
Umjesto da naprave koncert "ne zaboravimo genocid u Srebrenici" oni prave "ko nas bre zavadi" festivale, do idućeg genocida ali kada sam vidio žvalje čifuta na posteru odmah sam znao o čemu se radi, nisam morao ni čitati.
@Ananas123 Fol je što se tako osviješteni ko ti sjete samo jednom godišnje srebrenice, a ostatak godine zaboli vas neka stvar. Taj grad treba da živi i ovo bar na neki način pomaže
I naravno ćifut
DOK VLASI PJEVAJU "OVO MI JE PJESMA NAJMILIJA, SREBRENICE GROBNICE BALIJA..." BALIJE POPUT EDE MAJKE, FRENKIAZ HELEM NEJSE-a, POZIVAJU NA NEKO "SJEDINJAVANJE SA KOLJAČIMA".
djeca se slazu...njih nije briga ko je i sta je...