Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvjezenje na klix-u.Iskoristite ovu vijest da se idmorite,slijedi nam nekoliko dana politike. Cetiri velika derbija danas a nijedne vijesti o tome.
Ovakvi clanci i jesu osvjezenje, dosta politike i crne hronike, hocemo nesto lijepo da procitamo. :-) I lijepo je kad se rucni rad prepozna, u danasnje vrijeme je dosta izgubio na cijeni ali sreca pa ima i onih koji mogu da ga prepoznaju.
Zato je kao direktor firme "BNT Hidraulika" odveo u stecaj i desetine radnika ostavio bez hljeba i na ulici, vec 1,5 godinu nisu primili ni 1KM plate. O tome i sami proguglajte provjerite. Iza imidza uspjesnog majstora gitara, stoje desetine gladnih radnika i firma u stecaju.
jedan od dokaza: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/125660/video-rudnici-ne-placaju-usluge-dug-800000-km
...ha ja,on svira na gitari,a radnici sviraju ku.rcu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo majstore
Ne ganjam elektriku, al volio bih jednu od njega ;)
Bosnian Maple - najbolje drvo na svijetu za violine i gitare
Seljačine koje pucaju minuse nek malo koriste Google, nije na odmet naučit nešto novo.
Koja glupost. Ne iznosite neistine. Elektricne gitare (domace proizvodnje "Melodija") su se mogle kupiti jos tamo 60ih. Ja sam kupio Famos dvanaesterac 1967. Evo naves cu ime covjeka iz Mostara koji je pravio u 60im elektricne gitare . Zvao se Vahid i prodavao te gitare cak i prepravljena pojacala.
u naslovu pise prvi tvorac BIH gitare. 1967 je nesto drugo. pozz!
@kontrabas nije BiH nastala 92
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mirza zmaj! ima jos jedan lik, nihad chupo kuric, majstor iz jajca. q.rich gitare. http://www.glazbeni-forum.com/topic/43570-nihad-chupo-kuric-graditelj-iz-jajcaqrich-guitars/
Svaka čast i jednom i drugom. Ali gitare koje oni prave koštaju preko 2000km, što je po meni preskupo u odnosu na svjetske i provjerene brendove..
jesil ih probo? ovo sto oni prave je hand made, zato i jeste skupo. isto kao i suhr ili tom anderson... da ne nabraj prije bi uzeo neki hand made nego neki gibson koji je ime i kosta 5.000!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Majstore KAPA DO PODA
aferim maestro.
Bojkot zla zvanog Konzum i hrvatskih proizvoda
ima'l u konzumu električnih kitara