Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekas da preslusas? Stvarno ili se zajebavas? Ne mogu vjerovati da ovo normalni i odrasli ljudi mogu izvaliti? Idi cekaj ispred CD shopa i ponesi vrecu za spavanje. Ludnica oca\'m! Vidi Merlina i Barbareza! Cudi me da nema Konjica i Bolica?
pa to je to \"stvorenje\" iz pjesme.
A ko je ovo \"bradato-kosato stvorenje\" stvorenje sa \"čarobnjakom\" na naslovnoj fotografiji??? Uzasni ste vi sa sa-x.com, pa pogledajte kakva dva cudovista na naslovnoj fotografiji, skinite ovo!!!
ali razdego slang je jos uvijek prisutan :D
@Dr - zamisli, i odrasli su zajedno, zamisli brat i sestra zajedno zive, wow mora da su poremeceni bas (pravicemo se da tvoj komentar niko nije vidio)
Zvuk ovo video klipa je ocajan i sramota za postaviti na site.
Eeeh nagledah se Mireline guzice...i to bi bilo sve! Ovo drugo..nidje veze..Laka je kao vic, jednom ga cujes i dosta ti..Ne znam samo sta hoce vise da kaze sa profuranim folovima, grah, rudari i to..Potrosen lik!
Laka je stvor a ne stvorenje
heh haldol majka
Boze sacuvaj ni sta vidjet ni sta cut
Ne znam, meni je ovo malo perverzno..ozbiljno..brat i sestra, zajedno zive, zajedno ovo ..ono..
Glino Gremlin prepariro dlake sa konjevog repa a glava nije lepa! Lavorcina.
nek si ti pi smen :)))))
Ljudi, ova MIrela je k\'o grom. Uh uh
zato ti ne zalis da diplomiras:)