Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hladno pivo jedan od najboljih bendova sa ex yu prostora
Gledaj Mileta na slici ko Thompson :) Dobro je Hladno pivo, imaju stvarno dobrih pjesama, pravi melem na ranu zvanu Turbofolk
definitivno jedna od najjacih grupa na balkanu
mile gigant hehe
Hladno Pivo, Pips Chips & Videoclips, Partibrejkers, Azra, Haustor, EJK... najbolji bendovi sa ex yu prostora
Sta ti je ovo EJK ?
Elvis J. Kurtovich. ba :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Dobar je Kekin, pozitivac je.
meni je misionarska poza bila uzor.
Evo za sve one koji znaju,i prepoznaju dobru muziku.Non stop dj live extra mix. www.intenseradio.net. A za dobre filmove. www.filmovita.com Filmovi su sve kino hitovi,gledati verziju 2. Trenutno ima od bolji filmova Elysium,Riddic 3,Gravitacija i td.
Dobar bend extra.
da se kladimo da ce im na novom albumu biti jedna pjesma o ustasama i spremnosti za dom?
Eno ga digao desnicu u zrak!
HP je beton
Meni je uzor Mušan Topalović Caco rahmet mu duši
Ako Allah Dž.š da , pa ti kreneš njegovim putem
bitange i princeze
Respect za Kekina i Hladno Pivo, vrlo ostroumni, ineligentni, direktni promotori pravih moralnih vrijednosti... uz to jebeno dobra muzika :)))))) uzivanje ih je slusati... u pravu je kad kaze da muzika utice na svjetonazor... na mene je uticao Johnny , a Pivo slusam u pauzama slusanja Azre :)))
dopizdi li ti vazda isto sranje slusat, promjeni malo jebi ga...
Razumijem ja da je tebi sranje sve sto ne razumijes i sto ima malo dublji smisao od onog sto ti slusas, ali sve sto pametnom covjeku moze dodijati jeste citati ocajne pokusaje da ti nesto suvislo napises...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)