Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji debili ne bih ih mogo slusat ni na vlastitoj dzenazi
Zato sto slusas Sandru Afriku i kompaniju.
ne slusam ja nikoga od navedenih rospija isto ko sto nmg da slusam i ove kloceve
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mile zmaj
Sexoman :)
Branili ste vi 6 km kvadratnih i niste pomjerili linije ni mm,a mi smo ćetnike otjerali 20 km od Tuzle i bili naj veća slobodna teritorija u BiH. i danas nam je industrija jaća od vaše pa iako smo naj veći i naj mnogoljudni kanton imamo budžet 40% od vašeg i to je realnopo tebi.
Stvarno ne bih ulazio u raspravu o stvarima o kojima realno ne znam mnogo. Ne znam koliki je budjet Sehera, ne znam cak ni ko je gradonacallnik Sarajeva. To je cinjenica, vjerovatno treba da me je stid, ali na zalost tako je. Ono sto znam je da je ovaj grad bio pod opsadom od aprila 92ge. Znam jer sam ga branio. Znam takodjer da je prvi i glavni cilj agresora bio otimanje Sarajeva. Jer bi na taj nacin citava BiH potpisala kapitulaciju. Sto je takodjer cinjenica. To znaci da je Tuzla bila skoro pa nebitna u svoj toj prici. To jeste da su muda gladili dok su moji suborci hraro ginuli jedni za drugim. To takodjer znaci da se je u Sarajevu o oko njega branila BiH, izmedju ostaloga i ti. Ali sve to je mozda i ne bitno sad, ono sto pokusavam da kazem je da treba da vas je sramota zbog mrznje, zavisti, i poruka usmjerenim ka Sarajevu. Vi morate shvatiti da ljude u ovom gradu uopce ne zanimate, Ne znam zasto uprno namecete tu pricu o nekom rivalstvu i mrzmji?!
daj ba više dovedite hladno pivo i van goga u sarajevo...
prije par mjeseci je bilo HP ...
e jbga fulio sam to..nek ih dovedu jos jednom
I opet odoše pare u kroejšu ... bravo bošnje
Nek ne idu u Sarajevo, to je bitno.
jesil procito da se karta ne placa? svi koji su svirali nisu dobili marke, bar od publike.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)