Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedim sam na trotoaru, prebijenu nemam paru i citam stare novine.... Sretno!
Legenda... Kako su se djevojcice palile na njegove pjesmice to je strasno xD Sobicu sad daj nesto sto ce da lozi zene, stari se covjece.
Govori za sebe Š.o.š.o.n.u retardirani!
Хвала Богу :)!
Trebas ti nama koji uzivamo u muzici ! Nama koji ne znamo za razlike :) Ovo mi je bas uljepsalo dan !
zamisli bit zaostao poput ovih ljudi koji ne znaju ko je sobic.. u pm kakav je to zivot
Ciste dezinformacije. Miladin je u Niksicu.
Vijest koja mi je popravila dan. Jedva cekam taj novi album i jos nekoliko dobrih pjesama u njegovom nizu, ma savrseno!! Jjos ako bude turneja po bivsoj Jugiiii to ce biti extraa. :D \"To sam ja\", jedna od najjacih...
ne mora covjek bit sarajlija, da bi znao za sobica...sad kao sarajlije znaju ko je sobic a raja iz ostalih gradova ne zna??? i to sto ga neko zove sarajlijom je totalno bezveze, covjek je crnogorac!!!
Ovo je kao da John Lennon snima novi album!
\"Ni sad ne znam kako je dovedoh, one noci do studentske sobe. Ni sad ne znam kako kraj nje legoh, bijese ljeto i na njoj malo robe.\" \"Sva pokisla od ljetnjega pljuska, niz lice se kotrljale kapi. Tanka suknja,kukovima uska, Gladna kuja za kurjakom vapi.\" \"A nije znala da sam pjesnik, i da moze u stihove moje. Asik Ajsa u najboljem dobu, udje u njih, bas kroz moju sobu...\" \"Strgoh suknju, docekase bedra. Niz kicmu mi tri put prodje jeza. Skidoh bluzu,dotakoh joj njedra, jezik mi se u cvorove sveza...\" \"Na prozor mi bijese smokva sjela, ne taknuta od veranja i krace. Cudila se sto je dozivjela, da vidi nesto i od sebe sladje.\" \"Pricala mi kako zivi sama, muz joj radi za Njemacku marku, Novca ima,al\' joj ljubav treba, a ljuljala me kao more barku\" .... Moja omiljena :))
Ovo je nesto sto je trebao vec odavno uraditi... Kako da ne volim covjeka koji pjeva protiv rata pa makar bio i srbin POZZ OD MUSLIMANA
mus/limani te ne trebaju.. ne dolazi u bosnu i sandzak
Niko tebe nije zeljan KONJU jedan!
Kakav Šobić, pravi pjesmice za djecu, čuj Đon :D
ne seroite..pored ansih mus/limana pjevaca halida i sotalih ,vi se palite na nekog sr.bina ..
Kako da ti kazem to, Desetka iz drugarstva, Keka ... ....