Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna, ponosna :)))
joj pederluka na ovoj evroviziji, šta je ovo majko mila. Dino čestitam i guzu uzazid !
pjesma je duboka..kao i vecina njegovih remek djela muzike
Dinoo kralju idemo do vrha :D
Kakvi vi? Ti nisi iz srbije znaci nije tvoj uspjeh. Djaba ti je to tvoje \'\'srpsko\'\' poreklo, nemas veze sa zemljom Srbijom. Bolje biti poturica nego posrbica, sto su sve Turci postigli u svijetu i historiji a sto srbi? upitaj se...ibtw koristis turske rijeci posrbice jadna
FURA MALI TOM DOLINO BOGRE CUVA PAZI STA BUDE FURA DINO MERLIN NA PRVO MJESTO ZA POBJEDU BIH NA EROSONG
zelimo da dino merlin da pojedi da bude eurosong u bosni i hercegovini da se todesi kodnas vec jednom da nebude kodnas nebude nikako bozivam cijelu dijasporu i evropu da glasa za dinu merlina puno fala
Dino odlican... malo sam skeptican zbog pobjede jer onaj svedjanin je popularniji od nas a i pobjede se namjestaju... ali Dino pokazi ono u cemu si najbolji i puno srece jer ce ti trebati i ljudi glasajte sirom svijeta msm na one van BiH... pa da eurosong dodje u BiH..
nije evropa odlucila, D I J A S P O R A J E O D L U C I L A - T E L E V O T I N G
jasta i vi gledate,jadnici napaceni,i cemu se veselite!fuj i bljak!
Ma doista....
Dino najbolji ste doista. Sve čestitke od srca. Eurosong iduće godine u Sarajevo!!!!!! Bravo
@what Italija se ove godine vratila na Eurosong.
danas slusam komentar,na radiu, svedskih poznatih lica,i jedan rece da je bosanskohercegovacka pjesma bila najgora,smijesna,a sto je najgore,uporedio ih je sa TELETABISIMA,umro sam od smijeha !!!
Ovo je fantasticno medju prva tri sigurno....super su ove sitne promjene sto su napravili sa vokalima ma jednostavno ponosan na Dinu i citav tim i naravno sto sam BOSANAC. I ono najbitnije otvorili su drugo polufinale i digli komplet arenu na noge najveci aplauz dobili...jedino sto mi je bilo cudno je to sto je Dino imao tremu??? Ma bice to OK!!!!
Previše frke oko ničega. Pjesma je ok, nastup .. nije lako izaći pred tolike ljude i izgledati ko da si cool.. Da je neko od vas \"komentatora\" mogao bolje, sigurno bi ga poslali, a ovako trošite energiju uzalud. Nije Evrovizije prvi put.. Malo pozitivne energije nije na odmet. Prošli put je išao Vukašin, pa se nismo proslavili.. koga bi RS poslao.. niko nema ništa protiv toga, dokle god je pjesma dobra.. Ekonomija nam je u #%?*, a mi se raspravljamo o tome da li je Dino presadio kosu ili ne i kako mi ide engleski?
@ opancar: ( \"sarajlija\" ) pozdrav za tvoju seku.