Muzika
1

Mel C ima veoma moćan video za pjesmu "Dear Life"

Klix.ba
Melanie C, britanska pjevačica i bivša članica planetarno popularne grupe Spice Girls, ima novu pjesmu i spot pod nazivom "Dear Life".

U spotu su iskombinovani stari snimci koji reflektuju nekadašnji zajednički život jednog ljubavnog para.

"Dear Life" je druga pjesma sa posljednjeg albuma pjevačice "Version of Me" u kojem pjeva i o izrugivanju vršnjaka u vrijeme dok je odrastala. Prethodno je objavila numeru "Anymore".

Nedavno je otkrila i da su joj se rugale i kolegice iz benda Spice Girls.

"Shvatile su šta su uradile i izvinile se. Sada sam starija i sa puno više samopouzdanja pa me se ne može ušutkati. Međutim, kada sam bila mlađa ljudi su svašta govorili o meni. Bilo je i prošlo, ali bih voljela da sam bila snažnija. Živjela sam pod velikim stresom i strahom od neuspjeha", priznala je Mel C za Digital Spy.

Mel C
Mel C

Kada je napustila Spice Girls, trebalo joj je puno da se vrati normalnom životu.

"Bilo je to posebno vrijeme, ali nije bilo realistično. Kad se završilo pitala sam se šta sad da radim. Svoj tadašnji život nazvala sam ponovnom integracijom u društvo. Ponovo se morate zalagati za sebe, a to je teško", ispričala je.

Iako je sa kolegicom Victorijom Beckham bila odlučna da ponovo okupi grupu za 20. godišnjicu, Geri Horner, Emma Bunton i Mel B su se umjesto toga udružile u takozvani GEM projekt.