Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedaj bože da pobijedimo, da dođu u \"glavni grad\"? gdje se pola sata vozi 400 m, gdje pomahnitale džukele razdiru djecu na svakom koraku, gdje te u radnji varaju, a u tramvaju kolju ako ga gledaš - ako te prethodno nisu opljačkali revizori? gdje ti za šalterom pušu za vrat, fasade se urušavaju, a vrhunac junaštva je naveče, kad nikog nema, iščupati klupu i baciti je u miljacku? gdje je lakše dobiti na lutriji nego preći ulicu na zeleno i gdje moraš ili imati rođaka šefa klinike ili debeo novčanik ako boluješ od raka? gdje su svi za mulikulti, ali bi protjerali 70% \"drugih\", gdje medije uređuju politički lideri, a moralne kriterije utvrđuju vjerski? možda ih impresioniramo prirodnim blagom, zagađenim vrelom bosne i miniranom planinskom ljepoticom treskavicom, uništenim endemima i zapuštenim kulturnim nasljeđem - osim \"p.ir.ami.d.a\"? svakodnevnim prizorima, gdje pješak ne može proći ulicom od parkiranih vozila, mukarac šamara ženu ili puca na druga
ahahhahahahahah nikad se ne mogu dovoljno nasmijati novinarskoj gluposti :D \'Maya Sar u pohodu na evrovizijsku pobjedu\' xD neprocjenjivo!!! Trebate zaposliti i kojeg novinara realistu.
Mislim da ce Maya biti 18. Evo gledah sad u kasike ali i u viljuske a pomalo i u karte
da mi je znati tko ju je odabrao i na osnovu cega...cure veze nema
Iskreno 12 poena za Svedsku Loreen! Jedina normalna pjesma!
Po meni među prvih DESET trebali bi biti: 1. IRSKA 2. NJEMAČKA 3. NORVEŠKA 4. ŠVEDSKA 5. MAKEDONIJA 6. BIH 7.KIPAR 8. GRČKA 9. ITALIJA 10. MOLDAVIJA
mene je stid bilo kad su isle feminemke i din a za maju iskreno navijam jer pjeva skolovano, ne zavija, nije nazalno i nije me stid.. usput, oboje su tuzlaci i zelim im svu srecu i na poslovnom i na privatnom planu..
Trebamo biti optimisti a ne pesimisti, idemo Mayo a ti \"jao\" ovo je najljepsi grad na svijetu i samo se brukas ! hajmo bosno
Nije vise bitno ko je otisao. Kad bi pobijedlili drzavi bi bio kraj penzioneri nebi dozivjeli penzije ni radnici plate kolektivno bi pomrli ionako nas dijeli jedan korak od dna.
Dugo nisam cula dosadniju pjesmu.
Samo Ukrajina! Totalno dobra stvar!
Evo od koga je dobila pordšku, ko bi reko haha: http://tinyurl.com/cypws7t
jedva cekam da je vidim veceras ako joj se budu vidjele stikle i noge ima da svrsavam ko medo na kanarinca :DDDDD Naprijed Bosno!!
Pobjedu??? hehehe Dobar
Konkurencija je ooogromna kad se uzme u obzir .. Svedska , Norveska, Rumunija ( sto ce biti novi ljetni hit ) .. dobra je Maya, pjesma nije losa samo hmm pa nije bas za ESC :)
a ko je ovu uopšte birao. kad se to dešavalo
Ala.hi mi, eno vino drze u shakama. Sve manje i manje vjerujem u sheher, merhamet i selaam u Bosni :-(