Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno pa kako god ! : )
zipa fude...zaboravio stavit viklere
sa srecom majo:) divna si:) takodjer, koliko vidim i iz regije su sve neki fini likovi, nina, zeljko i rambo..neka je sretno!
Ova izgleda k\'o Izzie Stevens na kemoterapiji! Pa jel joj neko rekao na ima rumenilo ako je vec toliko bolesnog izgleda?
pjesma je dosadna ko proooliv
Mogla je viklere izvaditi iz kose!!!!
eh vala stvarno mi saljemo samo neke uspavanke pa boze dragi imal sta normalno vise svaki put neke balde jel ljudiam jasno da balade vise ne prolaze boze dragi stvarno ne kontam te ljude sto tako pisu pjesme za eurosong sranje pravo pjesma ti je Majo fina ali nije za eurovizije nazalost zadnaja ces biti nemoj ni ici bolje ....
Pjesma je dosadna! jedan put jedva preslusao i nikad vise!
Nasa Adele sa viklerima :-D
MA MORA SMRŠATI, BAREM 10 KG
Goru pjesmu odavno nisam cuo...hva-la!
Pjesma je FENOMENALNA!
Uh Boze, Deen Englez i Talijan.. sto se preserava..
Pa draagi Deen, ne mozes pjevati Sinatru uz uvijanje i napucivanje usana :S
üüüüüüüüü nije ni to problem.
@prvi gledalac; Aj ne seri!!
gospodine Dodik vi ne znate sta je Isus, kako Maja pjeva, kako Deenu fali pola glave!