Prva proba pred finale
0
Maya Sar nastupa 5. u finalu Eurosonga
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno macko :D
Puno, puno srece..
a i ti se nauci citati...nisam suljevic nego suljovic ....
mislila sam na ovu glupacu sto je rekla \'\'E blago tebi i tvom zivotu kada ces ti zvati 1000 puta za Mayu!!?? Ne moze selo iz vasih glava, pa cak i u Njemackoj, ha?\'\' nisam mislila na ovu sto ce zvati hiljadu puta ;)
@@fatima suljevic prvo procitaj komentar od bosanke pa onda nesto napisi.... lijepo ti je cura napisala da ce zvati 1000 puta za maju iz njemacke ne znam sta je sporno
ovdje neko nije nesto razumio:))) ma volim ja svoju Bosnu vise nego Vi svi zajedno....zato, kao sto rekoh,veceras kad se navalim:))) na Tel. ima makar 1000 puta da nazovem za Mayu,a ako bog da, iduce godine Eurovizija se prenosi iz Sarajeva....a ovi sto su protiv Maye su samo dusmani koji cak ni sebe ne vole.....
S V E D S K A POBJEDJUJE !
ja mislim da si ti veca seljančurdina sto svoju drzavu ne podrzavas ... fuuuj gadi mi se ovaj nas narod ...
sta fali curi ?! Da HAKALA ide da se takmici za Bosnu navijao bi za njega ! Ko da nas predstavlja ?! Ajd recite ?! Ona je trenutno najurbanija na estradi, ne ipak je to Verena :S Daj ba sta se zamarate sto ce Maja biti dobra 1000-2000eura , autoput se radi 159 godina, obdanista se raspadaju i tako to... OPUSTIT SE MALO ;)
jao bre kako je ova Maja lepa....od mene imas u Subotu par poziva....ubedljivo najaca pesma
VOLIM TE BOSNO!!!!
i maju ufatila euforijaaaaaaaaa.
sretnoooooooooo mayooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idemo mayo ako bog da do pobjede navijamo za tebe nedaj se....pozzz iz amerike..:DD
nedam vise ni krune na glasanje za ovaj eurosong! kad se samo sjetim racun od prosle godine uhh muka me fata..
ovaj video???je li ovo istina cccccc http://www.youtube.com/watch?v=2cyy3JSnezU
joooj...metno bi joj ga na ovom klaviru - nane mi.