Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wild card znaci karta za divljake.
jao boze,gotovi smo
Dugo nismo imali bolju pjesmu: http://youtu.be/08AUZYlnmMs
@idemo dalje @pravim putem E jeste se obojica nasrali ovdje, svaka vam čast! Čitanje vaših komentara me smorilo skoro kao slušanje ove naše evrovizijske pjesme.
Mi u bosni i hercegovini ,kao prvo bolujemo od \"etno-nacionalizma\" i to je toliko banalno da je smijesno.Znaci mi se vec 20 godina sramotimo.Drugo to sramocenje prenosimo i u nase umjetnicko stvaralastvo s tim sto se mi smatramo i vidimo na \"međi\" dviju kultura a to su evropska i orijentalna.Zbog toga nam pjesme uvijek budu nekako na POLA.Nikad nisu \"ONO PRAVO\" sto bi se kod nas reklo za nesto sto je dobro,sto prolazi,sto \"razvaljuje\"!Zato bi nam najpametnije bilo da se za jedno odlucimo i da onda napravimo \"ONO PRAVO\" sto ce na donijeto pobjedu.Ovako nemoze isto kao sto nemoze i taj \"etno-nacionalizam\" koji nas sve polomi do kraja.Ovako smo i tamo i tamo,a uvijek su se kola lomila na onima koji nisu ni tamo ni vamo.Bosna i Hercegovina se bar u eurosongu treba odluciti i onra napraviti \"ONO PRAVO\" !!!!!!
Ma eurosong je izblijedio to je nekad bilo interesantno.Danas imamo u svim evropskim zemljama muzicko netjecanje pod nazivima \"Pop stars\" ili \"Superstar\" a kod nas je jedno takvo natjetanje pod imenom \"Zvijezda mozes biti ti\" a eurosong ili nakad poznat kao \"evrovizija (u doba jugoslavije)\" je stvarno prastaro natjecanje i novim eneracijama nije vise interesantan.Jedino za zemlje koje pate za evropom kao sto su Turska,Azeberdjan i ostale azijske zemlje \"bliske\" evropi je to takmicenje od veliog znacaja posebno sto se tice njihovog pouzdanja.Mislim Maya Sar je mogla napraviti i bolji song ali je problem u tome sto se mi vidimo na dodiru razlicitih kultura pa nam i eurosong mutira u nesto naopako.Fino je odpjevati jednu lijepu Soul-pjesmu ali soul mora ostati soul a me mutirati u neku orijentalnu zalopojku.Stoga naka bude sretna ako prodje dalje.
kako dosadna, neinteresantna pjesma koja ce predstavljati BiH, uzasno! Glupo, i neprofesionalno!
STO STE ZABRANILI KOMENTIRANJE CLANKA O JOKSIMOVICU? PUSTATE VLAHADUJU DA KOMENTIRA CLANKE O NASOJ PREDSTAVNICI A MI O JOKSIMOVICU NE MOZEM?
Svedska za pobjedu Zdravo!
Meni je pjesma super. Zelim joj srecu na takmicenju, kao i svim zemljama bivse Yugoslavije, jer su ove godine bas super.
Sreca pa su skoro sve zemlje iz bivse YU u nasoj polufinalnoj veceri pa cemo proci samo na racun toga. Inace pjesma nije tako ni losa ali je problem sto svake godine na Evroviziji bude najmanje 10 takvih pjesama
ma sta znaci ovo wild card???
Hajd\' bar se nećemo nervirat\' u finalu isčekujući ko će nam dati bodove, a ko ne. Ovako otpadnemo odmah u polufinalu, i subotu naveče me žena ne mora maltretirat\' što ću gledat utakmicu. Hvala Mayo na dosadnoj pjesmi.
Ove godine necemo proci u finale... Losa pjesma ubi boze...
Ma da ne bude ono...Jeste li gledali film: \"djabe ste dosli\"...
Rambova pjesma je odron zesci.