|

Maya Sar će održati gala koncert 6. maja u Narodnom pozorištu u Sarajevu

Maya Sar će održati gala koncert 6. maja u Narodnom pozorištu u Sarajevu
136
Klix.ba
15.4.2016. u 21:16
29
komentara
136

dijeljenja
Maya Sar će održati gala koncert 6. maja u Narodnom pozorištu u Sarajevu
Prvi dio bosanskohercegovačke turneje Maye Sar bit će krunisan gala koncertom koji će 6. maja biti održan u Narodnom pozorištu u Sarajevu.
Turneja pod nazivom Live in Theatre započela je rasprodanim koncertima u tuzlanskom i banjalučkom Narodnom pozorištu, a 27. aprila turneja će biti nastavljena u Mostaru, koncertom u HD Herceg Stjepan Kosača.

Kantautoricu, kompozitoricu i pjevačicu Mayu Sar na koncertima prati 10-člani ansambl a na svakom koncertu publiku obraduju i posebno odabrani gosti. Za sarajevski koncert, kao završnicu prvog dijela turneje, planirani su također specijalni gosti, muzičari sa kojima je Maya Sar sarađivala u dosadašnjoj karijeri.

"Raduje me što za turneju vlada veliko interesovanje, naročito zbog specifičnog koncepta, koji spaja pop muziku sa kultnim mjestom, kakav je teatar. Koncert u Sarajevu će za mene biti posebno emotivan", izjavila je Maya Sar.

Ulaznice za sarajevski koncert Maye Sar koji će biti održan 6. maja, moći će se kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Sarajevu. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 18. aprila, a blagajna radi svaki radni dan od 9.00 do 11.30 i od 15.30 do 19.30.
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...